Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone X Plus ve yeni iPhone X fiyatı ne kadar olacak?

Apple’ın bu yıl eylül ayında üç yeni iPhone duyurması bekleniyor. iPhone X Plus ve yeni iPhone X OLED ekranlı modeller olup, şirketin bir de LCD ekranlı bir iPhone duyuracağı iddia ediliyor. Tanıtım etkinliğine uzun bir süre var, ancak şimdiden üç yeni iPhone’un fiyatı hakkında bilgiler geldi.

RBC Capital Markets analisti Amit Daryanani 5.8 inç ekrana sahip yeni iPhone X, 6.5 inç ekranlı iPhone X Plus ve 6.1 inç LCD ekranlı modelin fiyatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Analistin yaptığı açıklamaya göre Apple, yeni iPhone X’da fiyat indirimine gidecek. iPhone X’u 999 $’dan satışa sunan şirket, devam modeli içinse 899 $’lık bir fiyat belirleyecek. Fiyat her ne kadar düşürülse de, analistlere göre daha büyük satış hacimlerine ulaşılacak.

iPhone X Plus ve yeni iPhone X
iPhone X Plus ve yeni iPhone X

iPhone X Plus’ın fiyatına gelince; büyük ekranlı modelin fiyatı geçen yıl ki iPhone X ile aynı tutulacak. iPhone X Plus 999 $’dan satışa sunulacak. OLED ekranlı modellere göre nispeten daha ucuz olacak LCD ekranlı model ise 799 $ fiyat etiketi taşıyacak.

Fiyat hakkındaki gelişmelerin şu an için spekülasyon ibaret olduğunu hatırlatalım. Ancak Apple’ın yeni iPhone’larda fiyatları biraz aşağı çekeceği uzun bir süredir konuşuluyor.

 

Huawei P20 ve P20 Pro sürpriz hediyelerle gelebilir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu