Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiZTE

ZTE Axon 10S Pro 5G Snapdragon 865’li ilk telefon oldu

Bugün bir anda karşımıza çıkan ZTE Axon 10S Pro 5G dünyanın Snapdragon 865 kullanan ilk telefonu oldu. Peki özellikler belli oldu mı? Hayır!!!

Qualcomm‘un Snapdragon 865 yonga setini tanıtması ile hareketlenecek amiral gemisi pazarı 2020 yılı ile birlikte ciddi bir değişim yaşayacak gibi görünüyor. ZTE Huawei‘den önce Amerika ile sorun yaşayan ve ilk yasaklanan şirket oldu. Bu durumu ciddi bir yapılanmaya giderek atlatan ZTE bir süredir sessiz sedasız dönem geçiriyordu. Bugün ise ZTE sırf adından bahsettirmek için Snapdragon 865 yonga setine sahip ilk telefon ZTE Axon 10S Pro 5G ile karşımıza çıktı.

Açıkçası telefon ile ilgili net bilgiler paylaşılmadı ama telefon resmen basına gösterildi. Takdir edersiniz ki ZTE telefon ile ilgili bir test ve farklı bir detay paylaşmadı. Bu modelin çalışır versiyonunu Mobil Dünya Kongresi kapsamında göreceğimiz de resmen duyuruldu.

Android 10 işletim sistemi üzerinde çalışan MiFavor 10 arayüzü ile gelecek olan yeni telefonun 1.600’den fazla sistem ikonunun yeniden tasarlandığı da ZTE tarafından dile getirildi. ZTE yeni nesil arayüzü için “çok fonksiyonel olurken basit bir tasarıma sahip olacak” açıklamasında bulundu.

Telefon dünyadaki ilk LPDDR5 RAM kullanan telefon da olacak. Peki ne zaman satışa sunulacak? Açıkçası bu konuda net bir bilgi bulunmuyor. ZTE bu tanıtımı da sırf bu haberler yapılsın diye yapmış duruda. Zira biz bu telefondan hiçbir şey beklemiyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu