Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Ön kamerası ekrana gömülü olan Samsung Galaxy A8S sızdı!

Samsung geçtiğimiz gün gerçekleşen Geliştiriciler Konferansı’nnda Infinity-U, Infinity-V, Infinity-O ve Yeni Infinity ekranların duyurusunu gerçekleştirdi. Tanıtılan ekranların Samsung’un 2019 ürün yol haritasında yer alacak akıllı telefonlarda nasıl bir tasarım kullanılacağı hakkında önemli bilgiler veriyor. Merakla beklenen Galaxy S10 serisinde hangi ekranın kullanılacağı daha gizemini korurken, ortaya çıkan görüntüler Infinity O ekranın ilk kez Galaxy A8S modelinde kullanılacağını gösterdi.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Galaxy A8S
Galaxy A8S

Samsung haberlerinde güvenilir bir kaynak olan Ice universe@UniverseIce atlı Twitter kullanıcısı söz konusu telefonda kullanılacak ekran camını paylaştı. Ekran camının bize göre sol üst köşesinde kamera için bir delik yer alıyor. Bu kamera deliğinin panel üzerinde nasıl görüneceği ise merak konusu. Aynı kaynaktan yakın zamanda bu yönde sızıntılar bekliyoruz.

Galaxy A8S’in geçtiğimiz günlerde konsept görüntüleri yayınlandı. Snapdragon 660 / 670 işlemcisinden güç alacak telefonda 6GB RAM ve 128GB depolama öne çıkan bazı özellikler olacak.

Galaxy A8S konsept görüntüleri

Samsung Galaxy A8s

Samsung Galaxy A8s

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu