Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor 9X Pro onaylandı! İşte ilk bilgiler

Honor 8x ve 8X Max modelleri geçen yıldan bu yana orta segmentin en fazla ilgi gören telefonları arasında oldu. Honor 8X halihazırda ülkemizde 2.000 TL seviyesindeki fiyatıyla satışta devam ediyor. Gözler telefonların devam modellerinde ve ilk bilgiler gelmeye başladı bile. Yakın zamanda Honor 9X’in ardından şimdi de Honor 9X Pro modeli sertifika sürecinden geçti. Geçen yıl ki 8X Max’in yerine bu yıl isimlendirmede “Pro” kullanılacak.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Honor 9X Pro geliyor

HLK-L41 model numarasına sahip Honor9X Pro, Rusya’da Avrasya Ekonomik Komisyonu (EEC) tarafından onaylandı. Honor 9X’e göre daha büyük bir ekran ve pil taşıyacak Pro modelde Kirin 810 işlemcisini görmemiz muhtemel. Yeni işlemci kısa süre önce Nova 5 için de  gündemde geldi. Arkada üçlü kamera ve 6GB / 8GB RAM gibi seçenekler telefonda öne çıkan bazı özellikler olacak.

Honor 8X serisi geçen yıl eylül ayında tanıtıldı. Honor 9X ve 9X Pro için sertifika sürecinin başlamış olması bu telefonların da eylül ayına kadar tanıtılacağı anlamına geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu