Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P50 Videosu Başınızı Döndürecek! Allah’ın Sana Geliyorum

Huawei’nin yeni amiral gemisi modeli Huawei P50 için haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de konsept videosu yayınlandı.

Huawei, önümüzdeki Mart veya en geç Nisan ayında karşımıza Huawei P50 ailesi ile çıkacak. TSMC ve Qualcomm ile olan anlaşmazlıklarından dolayı Mate 40‘ın işlemcisi olan Kirin 9000 ile gelecek olan bu modeller, işlemci tarafındaki eksikliğini kamerası ile kapatacak. Kamera konusunda Leica ile işbirliğini bu yılda da devam ettirecek olan Huawei, yine dünyanın en iyi kamerasına sahip telefonu üretecek.

200 kata kadar dijital ve 20 kat optik zoom özelliği ile gelecek denilen P50 ailesi muhtemelen DxOMark’tan 150’ye yakın bir puan alacak ve en iyi kamera unvanı eline alacak. 8GB RAM ve 12GB RAM seçenekleri ile gelecek olan telefonlarda, Huawei’nin geliştirdiği sanal RAM özelliği yer alacak. Bu sayede teoride RAM miktarı 15GB’a kadar çıkabilecek.

Donanım canavarı olacak olan telefonda 10 Bit renk derinliğini destekleyen AMOLED ekran da bulunacak. Bu ekran 120 Hz tazelemesi ile fişek atacak diyebiliriz. Telefonun tekrardan kamerasına dönecek olursak; bugün sızıntılardan yola çıkılarak geliştirilen konsept videosu yayınlandı. Kamera üzerine kurulu olan bu konsept Jermaine Concept Creator tarafından hazırlanmış. İştah kabartan bu konsepti aşağıdan izleyebilirsiniz.

Huawei’nin bu modelini Android 11 ile mi yoksa Harmony OS 2.0 ile mi satışa sunacağı bilinmiyor. Bakalım Google’a rest çekip HarmonyOS 2.0 ile gelen ilk telefon P50 olacak mı? Heyecanla bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu