AppleBluetooth KulaklıkGenel

AirPods Lite’ın Fiyatı ve Çıkış Tarihi Şimdiden Biliniyor

Apple’ın ortalığı karıştıracak kulaklığı 2024’ün sonunda gelecek. AirPods Lite ismiyle çıkış yapacak kulaklığın fiyatı ise 99 dolar olacak.

Son çıkan söylentilere bakılırsa Apple, yeni nesil iPhone SE’nin piyasaya sürülmesinden vazgeçti, yani kullanıcıları ucuz akıllı telefonlardan mahrum bırakacak. Ancak şirket, ucuz kulaklıkları piyasaya sürmeyi planlıyor. 

AirPods Lite modelini ilk kez  bir hafta önce duyduk , ancak şimdi kulaklıklar hakkında tanınmış analist Ming-Chi Kuo bazı bilgiler aktarıldı.

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre, Apple’ın yeni nesil popüler AirPods kulaklıkları 2024’ün ikinci yarısında veya 2025’in ilk yarısında piyasaya sürülecek. 99 dolar fiyatlı AirPods Lite’dan söz ediyoruz. 

AirPods Lite

Öte yandan Kuo, Apple‘ın yeni nesil AirPod’ları 2024’ün ikinci yarısına ve hatta 2025’in ilk yarısına kadar piyasaya sürmeyeceğini söylüyor. Ancak yeni nesille birlikte AirPods Lite da çıkacak.  Dolayısıyla uygun fiyatlı Apple kulaklık için tüketicilerin bir süre daha beklemesi gerecek. 

Kaynak ayrıca kulaklığın 99 dolar seviyesinde satışa sunulacağını belirtiyor. Piyasada bu seviyede çok sayıda kablosuz kulaklık olabilir, fakat bu Apple için uygun bir fiyat politikası. Son olarak AirPods Lite’ın yanında yeni nesil AirPods Max modelinin de tanıtılacağı gelen bilgiler arasında. AirPods Max, Aralık 2020’de lansmanından tam üç yıl sonra yenilenmiş olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu