Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia Ace 2 Sızdırıldı! İşte Sony’nin Yeni KompakTelefonu

Yakın zamanda üst segment telefonlarını duyuran Sony şimdi orta segmente yöneliyor. Sony Xperia Ace 2 görüntüleri sızdırıldı.

Sony, kompakt akıllı telefon serisini orta segmentte sürdürüyor. Yakın zamanda Xperia 1 III, Xperia 5 III ve Xperia 10 III şeklinde üç yeni telefon duyurusu gerçekleştiren Sony’den bu defa kompakt bir orta seviye performanslı bir telefon geliyor. Sony Xperia Ace 2 akıllı telefonun sızdırılan görsellerine göz atalım.

Sony Xperia Ace 2 Görüntüleri Karşınızda

İki yıl önce tanıtılan Xperia Ace’nin devam modelinde ekran çerçevelerinin incelmesiyle birlikte ekranda ciddi bir büyüme söz konusu. Önceki modelde 5 inç büyüklüğünde bir ekran kullanılırken, Xperia Ace 2’de 5.5 inçlik bir ekrandan söz ediyoruz.

Qualcomm Snapdragon 690G işlemcisinden güç alacağı bildirilen telefonun arkasında iki kamera göze çarpıyor. Yana monte edilmiş parmak izi tarayıcısı ile gelen telefonda kamera deklanşörü için özel bir tuş unutulmamış. Telefonun ekran çerçeveleri ve ön kameranın konumlandırılması hakkında şu an için konuşamıyoruz. Yakında daha net görseller eşliğinde sızması beklenen telefon rekabetçi fiyatlandırıldığı takdirde Sony’nin orta segmentteki yeni kozu olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu