Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Nord N20 SE Bir İlki Gerçekleştirecek

OnePlus’ın 2022 stratejisinde bütöe dostu telefonlara daha fazla odaklandığını görüyoruz. Bu telefonlardan biri de OnePlus Nord N20 SE olacak.

OnePlus, OPPO ile resmi olarak birleşmesinden sonra ürün tanıtım stratejisinde büyük bir değişime gitmiş görünüyor. Bu yıl OnePlus 10 ailesinde serinin temel modeli olan OnePlus 10 tanıtılmadı. Çin’de tamamen ColorOS arayüzünün benimsenmesi bir diğer önemli gelişme. OnePlus’ın ayrıca 2022 ile birlikte giriş ve orta segment telefonlara daha fazla odaklandığını görüyoruz. Son dönemde çok sayıda Nord serisi telefon duyurusu gerçekleşti. OnePlus yakında bu telefon serisine yeni bir model daha ekleyecek. Yeni bir rapora göre OnePlus Nord N20 SE modeli geliyor.

OnePlus Nord N20 SE Ucuz Olacak

Nord N20 SE bazı sertifika süreçlerinden geçmeye başladı. Telefon aynı zamanda markanın “SE” takısını taşıyan ilk telefonu olacak. Hem bu eklenti akıllı telefonun bütçe dostu bir fiyattan satışa sunulacağını onaylıyor. Nitelim kaynağa göre Nord 20 SE modeli yaklaşık 190 dolar seviyesinden fiyatlandırılacak.

Nord 20 SE’nin OPPO A57’nin yeniden markalanmış bir versiyonu olması bekleniyor. Bu durumda telefonun başlıca özellikleri aşağı yukarı belli diyebiliriz. Telefonda 6.56 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 60Hz tarama hızına sahip LCD ekran yer alacak. Gücünü MediaTek Helio G35’ten alacak telefonun arkasında 13 megapiksel ana ve 2 megapiksel derinlik kameraları bulunuyor.

33 watt hızlı şarj destekli 5000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonun ön kamerasının ise 8 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor. Son olarak telefonun bellek birimi ise 3GB RAM + 64GB dahili depolama şeklinde olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu