Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 8 42 ülkede satışa sunuldu!

23 Ağustos tarihinde tanıtılan Samsung Galaxy Note 8 42 ülkede satışa sunuldu. Telefonun 15 Eylül’den itibaren satışa sunulduğu ülkeler arasında Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Singapur, Güney Kore ve Avrupa’nın önde gelen bazı pazarları yer alıyor. Çin ve Hindistan gibi önemli ülkelerde ise ön sipariş süreci başlamış durumda. Ülkemize baktığımızda Galaxy Note 8 perakende satışları 18 Eylül’den itibaren başlayacak. Bir süredir ön sipariş alan telefon için çevrimiçi mağazalar ise 25 Eylül’de satışa başlayacak.

Galaxy Note 8 ülkemizde 4.999 liradan satışa sunulacak. Bugüne kadarki en pahalı Samsung telefonu olan Note 8’i ön sipariş sürecinde satın alırsanız SamsungWA’dan 500 TL hediye çeki kazanıyorsunuz. Eğer S-World üyesiyseniz telefonun yanında Gear S3 Frontier akıllı saate ücretsiz sahip oluyorsunuz.

Galaxy Note 8, 24 Ağustos’tan bu yana ön sipariş almaya başladı. Samsung tarafından resmi açıklama yapılmadı, ancak telefonun bugüne dek 1 milyonun üzerinde ön sipariş aldığı tahmin ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu