Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi akıllı tuvalet ile artık boncuk bulabileceksiniz!

Dünyanın en büyük teknoloji üreticisi olacağız” açıklaması ile şirketinin vizyonunu yönlendiren Xiaomi kurucusu ve CEO’su Lei Jun‘ın gelecekte tamamen bir ekosistem kurmaya çalıştığına şahit oluyoruz. Ev içi sistemler ile ilgili inanılmaz büyük bir değişim ortaya koyan Xiaomi akıllı tuvalet sistemi ile de tuvalet keyfinizi başka bir boyuta taşımayı hedefliyor. Yapılan indirim ile 189 dolara gerileyen bu akıllı tuvalet her kullanıcının istediği bir ürün diyebiliriz.

Xiaomi akıllı tuvalet nasıl çalışıyor?

Akıllı tuvalet işine Japonların düşkünlüğünü çok iyi biliyoruz ve bu bağlamda Xiaomi akılı tuvaletlerin Japonya’da hiç olmayan Xiaomi için iyi bir başlangıç olacağını düşünüyoruz. Isıtmalı oturak ve otomatik yıkayıcı ile hem hijyen hem de tasarım detayları ile büyük bir inovasyon ortaya koyan bu ürünleri Xiaomi Türkiye’ye getirtebilir mi bilemiyoruz.

Ülkemiz pazarında araba fiyatına satılan bu tarz ürünlerin 180 dolar seviyesinde Çin’de satılması ise ülkemizin durumunu daha net bir biçimde ortaya koyuyor. Cep telefonumuzdan hatta Mi Band 3 akıllı bilekliğimizden bile ısı ve yıkama şiddetini ayarlayabildiğimiz bu ürün ile çocuklarımızın .okunda boncuk bulabiliriz diye umuyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu