Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Tasarımı ile yok artık dedirten Xiaomi Mi Mix konsepti ortaya çıktı!!!

Xiaomi kullanıcılarının merakla beklediği Mi Mix akıllı telefonu, bugün ilginç bir konsept tasarımı ile beraber sızdırıldı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni Mi Mix akıllı telefonunda artık sonlara doğru geliyor. Geçtiğimiz aylarda çeşitli sitelerde sızdırılan Mi Mix modeli, bugünde akıllara zarar bir konsept tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Güvenilir bir kaynak olarak bilinen LetsGoDigital web sitesi de bunu birkaç resim ile ortaya koyuyor.

Oluşturulan bu konseptler, akıllı telefonun neredeyse her bir noktasına kadar değiniyor. Aynı zamanda kaynaklar, böyle bir ürünün gerçekte var olduğunu da iddia ediyorlar. Ancak bu sızıntılar, Xiaomi‘nin bu telefonu piyasaya süreceği anlamına gelmiyor tabii ki. Yine de böyle haberler, önemli kaynaklardan gelince inanmıyor da değiliz. Hadi şimdi gelin sözü fazla uzatmadan ortaya çıkan bu görüntülere bir de yakından göz atalım.

Xiaomi-Mi-Mix

Yukarıda da gördüğünüz gibi görüntüler iki detayı ortaya çıkarıyor; İlki siyah ve şeffaf olduğunu, ikicisi ise telefon hakkında daha fazla bilgiyi ortaya koyuyor. Yani konuyu biraz daha açacak olursak bu görüntüler, cihazın tasarımını, 5G bağlantısına sahip olduğunu, hatta 108 megapiksellik bir lens ile desteklendiğine kadar önemli detayları açığa çıkarıyor. Ayrıca yapay zekalı büyük bir lenste gözlerimizden kaçmıyor.

Mi-Mix

Jermaine Smit adında bir tasarımcı, oluşturduğu bu özel konsept ile, Xiaomi’nin gelecekte neler yapabileceğini şimdiden görmenize olanak tanıyor.

Yukarıda gördüğünüz renderler, akıllı telefonun sadece kamera özelliklerini ortaya koymuyor. Aynı zamanda ekranın  tüm ön paneli ve arka tarafını da % 60‘ına kadar kapladığını görebiliyorsunuz.

LetsGoDigital’in raporlarına göre  böyle bir model bu yıl bekleyenleri ile buluşabilir. Ancak bunun Mix 4 mü yoksa yeni bir Mix Alpha olacağı hakkında ise şu ana kadar hiçbir bilgi yok.

Bakalım Çinli üretici önümüzdeki günlerde bizlere ne gibi sürprizler yapacak? Bekleyip görelim.

Bu arada yeri gelmişken serinin bir önceki modeli olan Mix 3’ünde özelliklerini şöyle bir hatırlayalım:

Mi Mix 3 5G özellikleri

  • 6.39 inç büyüklüğünde Full HD + (2340 × 1080 piksel) çözünürlüklü 19.5: 9 ekran, % 103.8 NTSC Renk Gamı, 60000: 1 kontrast oranı, 600 nit parlaklık
  • 7nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Snapdragon 855 işlemci
  • 6 GB RAM, 64GB / 128 GB (UFS 2.1) depolama alanı
  • Android 9 Pie (Oreo) tabanlı MIUI 10
  • Çift SIM (nano + nano)
  • 12 megapiksel arka kamera, 26 mm geniş açılı lens, 1/6 ″ Sony IMX363 sensör, f / 1.8 diyafram, 1,4µm piksel boyutu, çift LED flaş, 4 eksenli OIS, Optik zoom, 4K video kaydı, 960 kare / sn kayıt , Samsung S5K3M3 + sensörlü 12 megapiksel ikinci arka kamera, 1.0 µm piksel boyutu, f / 2.4 diyafram, 2X zoom
  • 24 megapiksel + 2 megapiksel çift öna kamera, Süper Piksel düşük ışık teknolojisi, özelleştirilmiş yüksek CRI selfie ışık
  • Parmak izi sensörü (arkada)
  • Çift 4G VoLTE, WiFi 802.11ac çift bant (4 × 4 MU-MIMO), Bluetooth 5, GPS / GLONASS / Beidou, NFC, USB Type-C
  • Quick Charge 4.0+ hızlı şarjlı 3.800 mAh batarya, 10W Qi kablosuz şarj
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu