Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknolojiVivo

Vivo iQOO özgürleşiyor! Vivo Pazarı Karıştıracak Gibi!!!

Vivo ‘nun akıllı telefon alanında bir serisi olan iQOO, çok yakında özgürleşiyor, markalaşıyor… Peki neden ve hangi pazarlarda?

Son dönem de bir çok büyük marka, Fiyat / Performans ürünleri ile Premium cihazları ayırt ederek özgür markalar oluşturmaya başladı. Daha öncesinde Xiaomi‘nin bir serisi olan Redmi, ardından OPPO‘nun alt markası olarak ortaya çıkan Realme derken Vivo‘da iQOO serisini özgür bir marka haline getirmek için kolları sıvadı. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde Hindistan’da kendi markası halinde cihaz satışı yapacağı açıklanan ve daha öncesinde Xiaomi‘nin bir serisi olan POCO’ya en büyük rakip, yine Çin’den geldi. Öyle ki POCO‘nun hemen ardından Vivo alt markası olarak iQOO özgürleşiyor olması, dünyanın en büyük ikinci  pazarını iyice karıştıracak gibi gözüküyor.

Vivo iQOO
Vivo iQOO

Bu güne kadar Vivo’ya bağlı kalarak 6 cihaza sahip olan iQOO, bundan sonrasında uygun fiyatı yüksek performans ile sentezleme adına adımlar atacak. Bunun için Mart ayında Hindistan pazarına girecek olan firma, ilk kez Çin dışında satış gerçekleştirecek. Serinin son cihazı olan iQOO Neo 855 Racing ile çıtayı doruklara çeken “yeni” akıllı telefon üreticisi, 8 GB RAM, 128 GB Dahili hafıza, Super AMOLED ekran, SnapDragon 855+ ve Adreno 640 gibi üst düzey özellikleri ile Çin pazarına göz kırpıyordu. Peki Çin’de böyle üst düzey cihazları satışa sunan iQOO, Hindistan pazarında başarılı olabilecek mi? Bunu bize zaman gösterecek…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu