Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Pixel 7 ve Fold Foxconn’a Emanet

Google’dan ilginç bir karar geldi. Google Pixel 7 ve Fold modellerinin üretimini Foxconn üstlenecek gibi görünüyor. İşte detaylar.

Pixel 6 serisi ile yükselişe geçen internet ve teknoloji devi Google’dan yeni haberler gelmeye başlıyor. Google, yaklaşmakta olan katlanabilir telefonunu henüz resmi olarak onaylamadı. Ancak Weibo’nun ünlü sızıntı devi Digital Chat Station, şirketin bu yıl dördüncü çeyrekte bir tane piyasaya sürmeyi planladığını iddia ediyor. Hatta DCS; Google Pixel 7 ve Fold modellerinin Foxconn’a emanet olduğunu belirtiyor.

Üretim büyük olasılıkla Foxconn tarafından gerçekleştirilecek ve 2022’nin üçüncü çeyreği gibi erken bir tarihte başlayacak. Ek olarak Foxconn, Pixel 7 siparişlerinin üretimini alacak. Sızıntı devi, Pixel Fold’un birkaç önemli özelliğini de ortaya çıkardı. Cihazın selfie kamerası için delikli 2K ekrana sahip olacağına ve değişken odak uzunluklarına sahip 50MP periskop kameranın gösterinin yıldızı olacağına inanıyor. Kameraya ikincil bir IMX787 sensörü yardımcı olacaktır. Tabii ki, gövde seramikten yapılırken özel bir Tensor 2 yonga seti dümende olacak. RAM tarafında ise 12 GB RAM’i görebiliriz.

Katlanabilir telefon sektörüne güçlü bir giriş yapmak isteyen Google’ın bu modele çok güvendiği de söyleniyor. Fiyat açısından muhtemelen 2000 dolar bandında bir fiyat belirlenecek. Tasarımsal ve işlevsel açıdan oldukça başarılı olacağı belirtilen bu modelin 2022’nin Ekim ayında tanıtılması bekleniyor. Satışlar ise muhtemelen yıl sonu belli başlı ülkelerde başlayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu