Akıllı TelefonHonor

Honor Pad V8 Pro, 33W Hızlı Şarj Sertifikası Aldı

Honor Pad V7 Pro modelin devamı olan Honor Pad V8 Pro modeli 3C sertifika sitesine uğrayarak 33W hızlı şarj desteğini aldığını gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Honor, Pad V7 Pro modelin devamı niteliğinde olan Pad V8 Pro modelini piyasaya süreceğini duyurmuştu. Ayrıca tabletin Aralık ayında piyasaya süreceğini de eklemişti. Lansman tarihi beklenirken tablet 3C sertifika sitesine uğrayarak 33W hızlı şarj desteğini aldığını gösterdi. Bu durum lansmanın kısa bir süre sonra olacağını gösteriyor.

3C sertifikasyon sitesinde, ROD-W09 model numarasına sahip bir Honor tablet görüntülendi. Bu cihazın Honor Pad V8 Pro olması bekleniyor. Listede cihazın sadece 33W hızlı şarj desteği ile birlikte geleceği gösteriliyor. Bunun dışında tablet hakkında bilinen başka bir detay bulunmuyor.

Honor Pad V8 Pro 3C

Honor kısa bir süre tabletin tasarımını gösteren bir tanıtım videosu yayınladı. Tabletin yüksek ekran gövde oranına ve dar çerçevelere sahip olduğu görülüyor. Yan çerçevenin ortasında bir kamera bulunuyor. Arka kısmında da ise alt alta tek bir kamera ve LED flaş bulunuyor.

Honor Pad V8 Pro

Tanıtım videosunda ayrıca cihazın en az iki renge (Mavi ve Turuncu) sahip olduğu gösteriliyor. Ayrıca ekran kalemi ve klavye desteği ile birlikte geliyor. Tablet kutudan ise önemli yükseltmeler ve güncel yeni özellikler ile beraber gelen MagicOS 7.0 kullanıcı arayüzü ile birlikte çıkacak. Arayüzün cihazlar arasında sorunsuz bir işbirliği içinde çalıştığı da iddia ediliyor.

İlginizi Çekebilir: Honor Tab V7 Pro Tanıtıldı! Xiaomi Mi Pad 5’e Rakip Geldi Bile

Şirket yakında çıkacak olan cihazın teknik özelliklerini ve fiyatını henüz açıklamadı. Hatırlatmak gerekirse eski model olan Pad V7 Pro modeli 120Hz ekran yenileme hızına sahip 11 inçlik Quad HD+ ekranla beraber piyasaya çıkmıştı. 13MP ana kamera ve 2MP mikro kamerası bulunmaktaydı. Ayrıca Honor Pad V8 Pro’nun kesin lansman tarihi henüz belli değil. Ancak yakın zamanlarda bir lansman bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu