Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Yeni Bir Tasarım Dilini Benimseyecek

Samsung yeni bir tasarım dilini benimseyecek. Uzun zamandır aynı tasarım dilini ufak değişikliklerle koruyan firma, bunu değiştirebilir.

Oldukça şüpheli bir rapor, Samsung’un önümüzdeki yıllarda birkaç önemli gelişme göstereceğini iddia ediyor. Öncelikle şirketin 2025 yılındaki Galaxy S25 serisine kadar minimalist tasarım dilini koruması, ardından tamamen yeni bir tasarım diline geçmesi bekleniyor.

Raporda ayrıca Samsung’un Galaxy A serisini küçülttüğüne dair bir bölüm de yer alıyor. İşte raporun riskli olduğu yer burası. Samsung’un Apple‘a karşı bir iPhone Pro rakibi yapmayı ve onu FE serisine koymayı düşündüğünü söylüyor. Bunun daha küçük bir Galaxy S Ultra tipi cihaz veya belki daha yetenekli bir Galaxy FE cihazı olduğunu düşünebiliriz. Gelişimin erken aşamalarında olduğu bildiriliyor.

Gelen diğer iddia edilen ürün ise kapak ekranını küçültebilecek veya tamamen kaldırabilecek bir Galaxy Fold Lite modeli. Bunun Galaxy Z Fold6‘dan sonra geleceği bildiriliyor. Rapor, böyle bir Fold Lite’ın Z Flip modeli olmayacağı anlamına geleceğini iddia ediyor ki Z Flip’in popülaritesi göz önüne alındığında buna inanmak zor.

Bu üzerinde düşünmeye değer ancak ciddi bir rapor olarak değerlendirilmek için henüz çok erken.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu