Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Tab S7 FE Özellikleri Detaylandırıldı!

Bu sabah güncellemeler ile gündeme gelen Samsung yeni tablet modeli Galaxy Tab S7 FE için bazı özellikleri paylaştı. AMOLED ekran yok.

Amiral gemisi niteliğinde tablet modellerine ek olarak bütçe dostu tablet modelleri de geliştiren Samsung yine gündem de. Bu sabah saatlerin de birbirinden farklı güncellemeler ile haberlerimize konu olan şirket şimdi de tablet modeli ile gündeme geldi. Amiral gemisi niteliğindeki tablet modellerin de AMOLED ekran kullanamayacak olan şirket, farklı bir tasarımı ve yüksek bir performansı karşımıza çıkarmaya hazırlanıyor. Şimdi de şirketin Galaxy Tab S7 FE adındaki tablet modeli hakkında yepyeni detaylar ortaya çıktı. Hadi detaylara birlikte göz atalım.

Birbirinden farklı teknolojik ürünleri ile kasasını parayla dolduran şirket, 2021 sonuna kadar 7 milyondan fazla katlanabilir telefonu piyasaya sürebilir. Buna ek olarak birden fazla tablet modellerini de karşımıza çıkaracak olan şirket bugün de amiral gemisi niteliğin de tablet modeli ile konuşuldu.

"<yoastmark

Galaxy Tab S7 FE Özellikleri

12.4 inçlik bir ekrana sahip olan tablet modeli 2560×1600 çözünürlüğü karşımıza çıkaracak. Bünyesin de Android 11 tabanlı One UI 3.1 kullanacak olan tablet modeli düzenli olarak güncellemeler de alacak. S-Pen aksesuarlarını kullanma fırsatı da verecek olan tablet modeli oldukça hafif bir yapı da karşımıza çıkacak olan cihaz ikincil bir ekran görevi de görebilecek. Yeni tablet modeli önümüzdeki aylar içerisin de raflardaki yerini alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu