Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSony

Sony Xperia XZ3 Compact tanıtılacak mı?

Sony’nin amiral gemi Xperia akıllı telefonların kompakt versiyonları uzun zamandır güçlü ve küçük ekranlı bir telefon satın almak isteyenlerin imdadına yetişti. Yılın ilk yarısında kompakt akıllı telefon ailesine son olarak Xperia XZ2 Compact’ı dahil eden Sony gelen haberlere göre bakılırsa seriyi sonlandırıyor. Kısa süre önce Xperia XZ3’ün tüm detaylarını açığa çıkaran winfuture.de sitesinden Roland Quandt’a (@rquandt), Sony’nin bugün IFA 2018’de gerçekleştireceği basın etkinliğinde Xperia XZ3 Compact modelinin tanıtılmayacağı bilgisini verdi.

Xperia XZ3 Compact tanıtılmayacak!

Bu gelişme kompakt serisi telefonların geleceğini de belirsiz bir hale getiriyor. Bu yıl içerisinde Sony’nin kompakt telefon serisini sonlandırabileceği yönünde çeşitli söylentiler oldu.

Xperia XZ3 Compact
Xperia XZ3 Compact

Xperia Compact serisi modeller hiçbir zaman kayda değer satış rakamlarına (Malumunuz Sony’nin satışları ortada) ulaşmadı, fakat mobil dünyasının fark yaratan renkli bir ailesiydi. Telefonlar mobil dünyasının Cep Herkülü lakabıyla her zaman akıllarda olacaktır. Sony’nin bu hamlesi karşısında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce kompakt serisi devam etmeli mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu