Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S20 gece çekim örneği hayalleri yıktı!

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi Galaxy S20 gece performansı yayınlandı ve beklediğimizden çok kötü göründü. Peki bu görseller gerçek olabilir mi?

Akıllı telefon pazarında bugün oldukça önemli bir lansman yapılacak. Samsung yeni nesil amiral gemisi Galaxy S20 ailesini resmen tanıtacak. Galaxy S20 ailesi ile ilgili birçok detay ve bilgiyi paylaştık. Galaxy S20 ile birlikte biliyorsunuz Galaxy Z Flip adında da yeni bir telefon tanıtılacak. Samsung‘un yeni nesil amiral gemisi Galaxy S20 gece çekimi tarafında en iddialı modellerden birisi olacak denirken bugün Galaxy S10 ve Galaxy S20 örnek karşılaştırma görselleri hayalleri yıktı.

Ortaya çıkan ve Galaxy S20 ile çekildiği iddia edilen görsellere baktığımızda Galaxy S10’a göre daha iyi bir performans görülüyor ama fotoğrafların hemen alt tarafında bulunan kumlanma da gözlerden kaçmıyor.

İkinci görselde de aynı sorunu görüyoruz. Hatta bu görselde daha bile fazlasını görüyoruz.

Takdir edersiniz ki tüm bu görseller hangi şartlarda kimler tarafından çekildi bilemiyoruz ama bu düşük ışık performansı ile Galaxy S20 serisi karşımıza çıkarsa rakipler tarafından ciddi alamda eleştirilecektir diye düşünüyoruz.

Bugün Türkiye saati ile 22:00 sularında başlayacak Galaxy S20 lansmanı sonrasında telefonların resmi tüm detaylarını ve bilgilerini sizlerle paylaşacağız. 108 megapiksel kamera sensöründe pixeller büyürken diyaframın da büyümesi mi bu kumlanmayı oluşturuyor bunu en yakın zamanda öğreneceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu