Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Note 20 Serisi İçin Güncelleme Müjdesi!

Samsung cephesinde güncelleme dağıtımı son sürat devam ediyor. Galaxy Note 20 serisi şimdi haziran güncellemesini almaya başladı.

Aylık güvenlik odaklı güncellemeleri en hızlı yayınlayan Samsung’un hedefinde bu defa Galaxy Note 20 serisi var. Hem Note 20 hem de Note 20 ultra Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok noktasında haziran ayı güvenlik ve kararlılık temelli güncellemeyi almaya başladı.

Güncelleme telefonların 4G versiyonları için de dağıtımda. Galaxy Note 20 Ultra ve Note 20 modellerinden birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. OTA (şebeke) üzerinden indirilebilen yeni yazılım her zaman olduğu gibi kademeli olarak kullanıcılara sunulmakta.

Galaxy Note 20

Güncelleme detaylarına göz atıldığında içerisinden Google ve Samsung’un en son güvenlik düzeltmeleri göze çarpıyor. Buna ek olarak kullanıcı deneyimini artırmak adına sistem daha kararlı bir hale getiriliyor.

Geçen yıl tanıtılan Galaxy Note 20 Ultra bu yıl yeni bir Note serisi telefon olmayacağı için bir yıl daha serinin tepesinde yer alacak. Telefonun fiyatını sık sık takip ediyoruz ve olası bir indirimde sizleri haberdar edeceğiz. Fakat hem serinin ilgi görüyor olması hem de ülkedeki döviz kuru özellikle Note 20 Ultra modelinde fiyat düşüşlerinin önündeki engel.

Öte yandan Samsung aylık güncellemelerin yanında giriş seviyesi bazı telefon ve tabletler için Android 11 güncellemesinin dağıtımını sürdürüyor. Hangi telefon ya da tabletin hangi dönemde güncelleme alacağına guncelmiyiz.com sitesi üzerinden göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu