Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi MIUI 13 Yenilenerek Yeniden Piyasaya Sürülecek! İşte Tarih

Günümüzün en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi MIUI 13 işletim sistemini 25 Haziran’da yenileyerek karşımıza çıkaracak.

Akıllı telefon pazarında attığı adımlar ile olay olan telefon üreticisi Xiaomi yine çarpıcı haberler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Redmi Note 9 Pro ile şu sıralar zor zamanlar geçiren şirket, Hindistan’da bir alev alma olayı ile gündeme geldi. Kullanıcının telefonu aniden alev alırken şirket konuyla ilgili harici güç kaynaklarından şüphelendiğini belirtti. 2021 yılının ortasına doğru ilerlediğimiz şu günler de farklı telefonlar piyasaya çıkıyor. Bir yandan farklı telefonlar çıkarken bir yandan da farklı kullanıcı arayüzlerine sahip olan işletim sistemleri çıkıyor. Çinli şirketin MIUI 13’de bunlardan bir tanesi oluyor. Xiaomi MIUI 13 yenilenerek 25 Haziran’da yeniden piyasaya sürülecek.

Huawei şirketi geçtiğimiz hafta Android’e veda etmiş ve HarmonyOS işletim sistemini duyurmuştu. Xiaomi Android platformuna yatırım yapmaya devam ederken yeni bir kullanıcı arayüzünü de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket yenilikler ile geniş kitlelere ulaşmaya devam edecek gibi görünüyor.

"<yoastmark

Xiaomi MIUI 13 25 Haziran’da Piyasaya Çıkacak

Hatırlayacağınız üzere Nisan 2020’de MIUI 12 işletim sistemi piyasaya sürmüştü. Yeni işletim sistemi hem kullanıcı arayüzü hem de özellikleri ile oldukça beğenilmişti. Kullanıcılara yeni duvar kağıtları, yeni karanlık mod, yeni animasyonlar ve çok daha fazlasını getiren işletim sistemi şimdi baştan aşağı yenilenmeye hazırlanıyor. Xiaomi cephesinden edindiğimiz güncel detaylara göre şirket MIUI 13 kullanıcı arayüzünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Gelişmiş gizlilik özellikleri ve bir kaç yeni ayar ile karşımıza çıkacak olan yeni sürüm 25 Haziran’da lansmana çıkacak. Xiaomi’nin Telegram kanalı üzerinde yapılan paylaşım da MIUI 13’ün 25 Haziran’da Çin’de tanıtılacağı ifade ediliyor. Buna ek olarak Mi Mix 4 akıllı telefonun da 25 Haziran’da piyasaya çıkacağı belirtildi. Muhtemelen telefon da MIUI 13 yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu