Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Yeni F15 ile Uçuşa Geçiyor! Bu Kez Orta Segment…

OPPO amiral gemisi telefonlarıyla rüştünü ispatladıktan sonra orta segmentte de atılım yapmaya başladı. 2020 Ocak ayında duyurulan F15 telefonun ilk versiyonu 8 GB RAM ile gelmişti.

Bu yıl Ocak ayında OPPO, F15 akıllı telefonu piyasaya sürdü, ancak  telefon sadece tek bir 8 GB RAM ve 128 GB depolama varyantında kullanıma sunuldu. Şu anda, Çinli şirket Hindistan’da OPPO F15‘in yeni bir çeşidini piyasaya sürdü. Yeni varyant daha az 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile geliyor. OPPO, F15’in yeni 4GB RAM varyantını perakende satışa çıkaracak. Ayrıca, Lightening Black ve Unicorn White renklerinde satışa sunulacak. İlk olarak Amazon.in ve Hindistan’daki mağazalarda satışa sunulacak.

Telefonun özelliklerini hatırlatmak gerekirse; OPPO F15, 90.7 ekran/gövde oranlarına sahip 6.4 inç Full HD + AMOLED ekrana sahiptir. MediaTek Helio P70 SoC tarafından desteklenmektedir. Ayrıca telefon gücünü 30 dakika içinde % 50’ye kadar şarj edebilen VOOC 3.0 flaş şarjı ile 4000 mAh bataryadan almaktadır. Telefon, aynı zamanda makro görüntüleri, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel mono kameraları da ihtiva eden 8 megapiksel ultra geniş açılı bir lensle birlikte 48 megapiksel arka ana kamerayı da arka panelinde barındırıyor. Ayrıca 16 megapiksel ön kamerası mevcut. Önceki nesilde n% 20 daha hızlı, 0.32 saniyede telefonun kilidini açabilen bir ekran içi parmak izi tarayıcısı yer almaktadır. Ayrıca özel çift SIM ve microSD yuvalarına sahiptir ve arka tarafında gradyan kaplaması vardır.

Henüz ülkemizde ne zaman ve nasıl bir fiyatla satışa sunulacağını bilmiyoruz. Ancak bilgi edindikçe siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu