Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 30 Pro çentik göründü! Ama Google çalışıyor! Nasıl yani

Merakla beklenen Huawei Mate 30 Pro çentik tarafında ne sunacak sorusunun cevabı bugün verildi ama o da ne? Karşınızda Google…

Huawei Mate 30 serisi ile ilgili üzücü haberi dün yaptığımız “Huawei’nin ipi çekildi! Şimdi ne olacak?” haberimizde sizlerle paylaştık ve süreci hiç eyyam yapmadan taraf tutmadan paylaştık. Google uygulamalarından yoksun bir şekilde pazara sunulacak olan Huawei Mate 30 Pro çentik ekranda nasıl görünecek ve ne kadar yer kaplayacak sorularına cevap geldi. Zira telefonun önden çalışan ilk görseli gerçek dünyada görüntülendi.

Mate 30 Pro Google arama ile görüntülendi!

Gördüğünüz üzere bu telefon bir test telefonu ve bunu sızdıran da kesinlikle bir Huawei çalışanı. Bu tarz sızıntılar firmalara tarafından bilinçli olarak yapılarak toplumun algısını doğru şekilde yönlendirmekten ibaret bir durum. Ekrandaki Android 2.3.6 Gingerbread işletim sisteminden kalan Google arama kutusu ise herkeste şok etkisi yarattı.

Bu çok ilginç bir durum zira bildiğiniz üzere Hauwei Mate 30 Pro için Google uygulamaları bulunmayacak açıklaması yapıldı. Bu görselinde Çin‘de çekildiğini varsayarsak yıllar önce kullanılan Google arama widgetının bu telefonda ne işe yaradığını anlamak şu an için hiç kimse için mümkün görünmüyor.

Editörün Yorumu:

Huawei Mate 30 ve Mate X serisi telefonlara dışarıdan Google uygulamaları yüklenmeyecek” açıklamaları pekte doğru gibi görünmüyor. Çinliler yüklediyse emin olun Mustafa KILIÇ ve ben de bu programı bu telefona bir şekilde yüklemeyi başarırız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu