Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Chat iMessage Uyumluluğunu Android’e Getirecek

Nothing Chat geliyor. Apple'ın en çok aranan özelliği iMessage özelliğini sunmaya odaklanan platform için bazı detaylar paylaşıldı.

Apple’ın iMessage’ı ile WhatsApp, Telegram ve Google Mesajlar gibi RCS’yi destekleyen mesajlaşma uygulamaları arasındaki uyumluluk eksikliği, Apple dışı kullanıcıların yeşil metin baloncuklu grup sohbetlerinin dışında bırakıldığı, mavi ve yeşil sohbet balonu ayrımına yol açtı. Nothing artık yeni Nothing Chat mesajlaşma uygulamasıyla kullanıcılarına çözüm sunuyor.

Sunbird Messaging ortaklığıyla geliştirilen uygulama, imrenilen yeşil baloncuklu mesajlaşma, grup sohbet mesajlaşması için tam destek, canlı yazma göstergeleri, tam çözünürlüklü medya paylaşımı ve sesli notlar dahil olmak üzere iMessage uyumluluğu sunuyor. Okundu bilgileri, mesaj tepkileri ve yanıtlar yakında sunulacak.

Nothing Chat, 17 Kasım’dan itibaren Google Play Store’da yalnızca Nothing Phone (2) kullanıcılarına özel olarak sunulacak. Yeni mesajlaşma platformu, kullanıcıların daha sonra uygulamada oturum açmak için kullandıkları bir Apple cihazında bir Apple Kimliği oluşturup doğrulamayı içeren Sunbird’ün patentli sürecini kullanarak çalışıyor. Uygulama, iMessage uyumlu metin ve medya göndermek ve almak için Sunbird’ün Avrupa ve Kuzey Amerika’daki açıklanmayan sayıdaki Mac mini bilgisayarlarından yararlanıyor.

Nothing, tüm mesajların şifrelendiğini, dolayısıyla ne Sunbird’ün ne de Nothing’in mesajlarınıza veya paylaşılan dosyalarınıza erişemeyeceğini belirtmez. Nothing Chat lansman sırasında ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve AB’deki Nothing Phone (2) kullanıcılarına özel olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu