AndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Note 13 Pro+, Amiral Gemilerine Kök Söktürecek

Redmi Note 13 Pro+ cephesinden yeni sızıntılar kavisli ekran ve 200 megapiksel ana kamerayı işaret ediyor. İşte son gelişmeler…

Yakın zamanlı birçok rapora göre Xiaomi, Çin pazarı için Redmi Note 13 serisini hazırlıyor. Ekim ayında Çin’de yeni yılda ise küresel çapta satışa sunulacak seride ilk etapta Redmi Note 13, Redmi Note 13 Pro ve Note 13 Pro+ modellerinin yer alması bekleniyor. Güvenilir bilgi kaynağı Digital Chat Station, Note 13 Pro+’ın bazı özelliklerini netliğe kavuşturdu.

Redmi Note 12 serisinde yalnızca Redmi Note 12 Pro+ modelinde 200 megapiksel kamera bulunuyordu. Yeni bir gelişmeye bakılırsa Note 13 Pro+’ın 200 megapiksel kamerası da 200 megapiksel çözünürlüğünde olacak ve kayıpsız 4x yakınlaştırma gerçekleştirebilecek. Cihaz ayrıca 120W hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh bataryaya sahip olacak.

Güvenilir kaynağın aktardıkları arasında en dikkat çeken gelişme ise kavisli ekran vurgusu. Note 13 Pro+, markanın kavisli ekrana sahip ilk telefonu olacak. Ekranın 1.5K çözünürlüğü desteklemesi bekleniyor. Ekranla ilgili başka bir bilgiden söz edilmese de, büyük olasılıkla 120Hz yenileme hızını destekleyecek.

Öte yandan yakın zamanlı bir sızıntıda Note 13 Pro’nun şeması sızdırıldı. Görüldüğü üzere kamera yapısı Xiaomi 13 serisiyle benzerlik gösteriyor.

Kavisli ekran ve daha gelişmiş 200 megapiksel arka kamera ile birlikte Redmi Note serisi kendi segmentinin üzerinde özellikler sunmaya başlayacak. Dileriz Xiaomi, telefonun küresel versiyonunda da tüm bu önemli gelişmelere yer verir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu