Akıllı SaatGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

OPPO Watch SE Tanıtıldı, Fark Yaratan Bir Akıllı Saat

Telefonlarıyla tanıdığımız marka şimdi OPPO Watch SE isimli akıllı saatini piyasaya sürdü. Saatin detaylarına göz atalım.

Akıllı saat dünyasında rekabet kızışmaya devam ediyor. Xiaomi, Huawei ve benzeri markalar yeni akıllı saatlerini piyasaya sürerek kullanıcılara son teknolojiyi sunuyor. Şimdi ise OPPO, yeni bir akıllı saatini tanıtarak dikkatleri üstüne çekti. Kayıtlara OPPO Watch SE ismiyle geçen akıllı saatin tüm özelliklerine göz atalım.

OPPO Watch SE Özellikleri ve Fiyatı

Mobil devinin yeni akıllı saati OPPO Watch SE’nin ön kısmından başlarsak karşımıza kare kadran çıkıyor. Akıllı saatin ekran özellikleri belli olmasa da, yüksek çözünürlük ve nit değeri sunan bir AMOLED ekrana sahip olduğu kolaylıkla anlaşılabiliyor. Ekranını sahip olduğu kavisler de kullanıcısına premium bir hissiyat sağlıyor. Saatin sağ kısımda bir kontrol tuşuna sahip olduğunu görüyoruz.

e-SIM destekli akıllı saat, Wi-Fi bağlantısını da bizlere sunuyor. Böylece akıllı saatte cep telefonu olmadan da arama yapabiliyorsunuz. Bu saat her zaman yanınıza olmayı da başarmış oluyor. Pil tarafında ise uzun bir kullanım süresi elde ediyoruz. Tam modda 3 günlük pil ömrü, tasarruf modunda ise 10 günlük pil kullanım süresi elde ediliyor. Saat 10 dakikalık şarj ile 1 günlük kullanım süresi sağlıyor.

Sağlık tarafında ise akıllı saat 100’den fazla spor modunu destekliyor. Uyku izleme, hatırlatıcı ve analiz gibi desteklere sahip olan saat, NFC özelliğini de kapsıyor. İki renk seçeneğiyle gelen saat 20 Ekim’de satışa çıkacak. Fiyatını o gün öğreneceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu