Akıllı Telefonrealme

Realme GT Neo 5 Gerçek Fotoğrafı Eşliğinde Karşınızda

Realme’nin şarj hızı konusunda öne çıkardığı modeli Realme GT Neo 5 Çin’de kanlı canlı olarak kendini gösterdi.

Çinli teknoloji devi Realme geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği lansmanla birlikte 240 watt hızlı şarjı destekleyen Realme GT Neo 5 akıllı telefonunu tanıtımını yapmıştı. Şimdi ise bir Weibo kullanıcısı tarafından Realme GT Neo 5 kanlı canlı olarak görüntülendi.

Kullanıcı tarafından telefonun sadece arkası paylaşıldı. Telefonun şimdiye kadar birçok tasarımı sızdırılmıştı. Yayınlanan resimlerde GT Neo 5’in arka kısmına baktığımızda daha önce yayınlanan resimlere oldukça benzediğini görebiliyoruz. Arka kısımda göze çarpan farklılıklardan birisi sol alt kısımda Realme yazısının bulunmaması. Bu durumlar cihazın tam olarak hazır olmadığından demo olarak üretilen cihaz olmasından kaynaklanabilir.

Realme GT Neo 5 Canlı

Telefondan şimdiye kadar sadece bu fotoğraf canlı olarak paylaşıldı. Cihazın en azından demo modeli hazır olduğuna göre ilerleyen zamanlarda canlı olarak daha fazla sızıntıların gerçekleşebileceğini söyleyebiliriz.

Realme GT Neo 5’in diğer teknik özelliklerine bakmak gerekirse Qualcomm yeni yonga setlerinden birisi olan Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi ile güçlendireceğini açıklamıştı. Telefon 1.5K çözünürlüklü 120Hz ekran yenileme hızı 6.74 inç AMOLED ekrana sahip olacak. 8GB/12GB/16GB Ram ve 128GB/256GB/512GB/1TB dahili depolama seçeneklerine sahip olunacağı biliniyor. Ufak bir hatırlatma yapmak gerekirse realme’nin 1TB depolama birimine sahip ilk telefonu olacak.

Cihazın kamera kısmından devam etmek gerekirse 50MP ana kamera, 8MP ultra geniş kamera ve 2MP telefoto kamera içeren üçlü kamera bulunacak. Arka kameralara ek olarak ön tarafta da 16MP bir kamera bulunacak.

İlginizi Çekebilir: Realme 10 4G Tanıtıldı, Fiyat İnanılmaz ve Türkiye’ye Bekleniyor

Realme GT Neo 5 hakkında yayınlanan diğer bilgilere bakmak gerekirse 150W hızlı şarj destekli 5000 mAh pil kapasiteli ve 240W hızlı şarj destekli 4600 mAh pil kapasitesine sahip modelleri olacak. 240 watt şarjla birlikte telefonun pili yaklaşık 8 dakikada yüzde 100 şarj olacak. Ekran altı parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör ve Android 13 telefonun öne çıkan diğer özellikleri olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu