Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 11 Apple Pencil ile kullanılacak! Steve Jobs mezarda takla attı

Merakla beklenen iPhone 11 ile ilgili bugün çok ilginç bir haber ortaya çıktı. iPhone 11 Apple Pencil desteği ile karşımıza çıkacak!

Steve Jobs‘ın sahneden “bir akıllı telefonda kalem teknolojisinin kullanılmasını saçma bile bulmuyorum” açıklamasını daha dün gibi hatırlıyoruz. Büyük ekranlara hep karşı olan özlem ve sevgi ile andığımız Steve Jobs bugün yaşasaydı; Apple bu durumda olur muydu bilemiyoruz ama Johny Ive kesinlikle halen Apple bünyesinde olurdu bundan eminiz. Bugün gelen bilgilere göre iPhone 11 Apple Pencil desteği ile karşımıza çıkacak. Bildiğiniz gibi Apple geçtiğimiz yıl tanıttığı iPad Pro ile yeni nesil kalem teknolojisini bizlere tanıtmıştı. Açıkçasını söylemek gerekirse Apple Pencil bugüne kadar tanışmadığınız bir kalem deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Bu kalem teknolojisini Samsung S-Pen teknolojisinden ayırmak gerekiyor. iPhone 11‘in bu teknolojiyi destekleyen ilk iPhone olacak.

Açıkçası bu desteğin sağlanmasını artacak çözünürlük ile bağdaştırıyoruz. 2688×1242 piksel çözünürlük sunan iPhone XS Max‘in çözünürlüğü üzerinde bir çözünürlük yeni nesil iPhone XI Max de görebiliriz ve bu da Apple‘ın kalem teknolojisinin telefonlarda kullanımını daha iyi bir noktaya getirebilir.

Apple Eylül ayında yeni nesil iPhone‘ları tanıtacak ve telefonlar bize ne sunacak bunu hep birlikte göreceğiz ama en merak edilen detay ise fiyatlandırma. Bizim tahminlerimize göre Apple fiyat politikası tarafında bir değişiklik yapmayacak. 749 dolar, 999 dolar ve 1099 dolar fiyatlandırmaya sadık kalıncağını hep birlikte göreceğiz. Buradaki en büyük soru işareti ise yeni telefonların Türkiye fiyatları…

Peki sizce yeni nesil iPhone 11 ailesinin Türkiye fiyatları ne olacak? Yorum kısmında yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu