Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Asus Zenfone 7 ‘nin ilk özelliği şimdiden belli oldu

Asus Zenfone 7 muhtemelen 2020 yılının ikinci çeyreğinde tanıtılacak, ancak akıllı telefonun bir özelliğinin şimdiden belli olduğunu söyleyebiliriz.

Asus bu yıl mayıs ayında Zenfone 6’nın duyurusunu gerçekleştirdi. Döndürebilir kamera yapısıyla beğeni toplayan bütçe dostu amiral gemi telefonda 5.000 mAh büyüklüğünde olan pil de yine pek çok kullanıcının dikkatini çekti.

Bu pil aynı zamanda ters şarj özelliğine sahipti. Ne yazık ki bu rekabetçi telefonda kablosuz şarj özelliği yer almıyor. Asus’un bu durumu bir sonraki tepe modeliyle değiştireceğe benziyor.

Asus Zenfone 7 kablosuz şarj özelliğiyle geliyor

” W1G-AWPM” model numarasına sahip bir Asus kablosuz şarj cihazı Kablosuz güç konsorsiyumu tarafından onaylandı. Qi kablosuz şarj standardını destekleyen bu şarj cihazı beyaz, gök mavisi ve pembe olmak üzere üç farklı renkte karşımıza çıkıyor.

15 watt gücünde olduğu bildirilen kablosuz şarj cihazı plastikten yapılmış gibi gözükse de, yapımında kullanılan malzemeyi tam olarak netleştiremiyoruz. Şarj cihazı diğer kablosuz şarj desteğine sahip akıllı telefonlar tarafından da kullanılabilecek.

Asus, Zenfone7’nin yanında oyuncu telefonu ROG Phone II’nin de devam modelinde kablosuz şarj desteğine yer verebilir.

Zenfone 7’yi konuşmaya başlasak da Zefone 6 henüz ülkemizde satışa sunulmuş değil. Uygun fiyatlı amiral gemi telefon ülkemizde pek çok kişi tarafından merakla bekleniyor. Telefonun başlıca özelliklerine ve fiyatına alt bölümdeki haber aracılığıyla göz atabilirsiniz.

Asus Zenfone 6 tekrar satışta! Fiyat hala çok uygun

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu