Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Mate 20X şirketin asıl bombası olacak!

Huawei, 16 Ekim tarihinde Londra’da gerçekleştireceği etkinlikte Mate 20 ve Mate 20 Pro’nun duyurusunu gerçekleştirecek. Bunun yanında Mate 20 Porsche Design modeli de beklenen telefonlar arasında. Tanıtım etkinliğine sayılı günler kala Huawei tarafından paylaşılan yeni bir tweet şirketin etkinlikteki asıl bombasını ortaya çıkardı: Huawei Mate 20X.

Huawei Mate 20x bombası!

Paylaşılan videoya göre oyun odaklı Mate 20x, daha büyük bir pile sahip olacak. Bunun yanında performans düşüşünü engelleyecek bir sıvı soğutma sisteminden söz ediliyor. Kirin 980 işlemcisinden güç alacak telefon Xiaomi Blackshark, Asus ROG Telefon, Razer Phone ve Nubia Red Magic ile sıkı bir rekabete girişecek.

Huawei cephesinden gelen bu oyuncu telefon hamlesi açıkçası beklenmiyordu. Sürpriz olarak değerlendirilse de, teknik özellikler noktasında bazı iddialar mevcut. Telefona 7.2 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklül OLED ekran eşik edecek. 6GB/ 8GB RAM ve 128GB / 256GB / 512GB telefonun bellek birimini oluşturacak.

Bunun yanında özel ışıklandırmalar, özel geliştirilmiş bir GPU Turbo ve yine özel bir EMUI arayüzü telefonda karşımıza çıkması muhtemel detaylar.

 

Resmi: Samsung Galaxy A6s bir ilki gerçekleştirecek

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu