Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiİndirim HaberleriMobiroller

Huawei Nova 9 Türkiye Fiyatında Son Durum!

Huawei Nova 10 serisi sadece bir hafta uzağımızda. Peki Huawei Nova 9 Türkiye fiyatında son durum ne? Telefonun fiyatında indirim var mı?

Huawei, 4 Temmuz tarihinde gerçekleştireceği etkinlikle birlikte Nova 10 serisini görücüye çıkaracak. Seride Nova 10 SE, Nova 10 ve Nova 10 Pro şeklinde üç modelin yer alması bekleniyor. Huawei muhtemelen Nova 10 SE ve Nova 10 modellerini ülkemizde satışa çıkaracak. Nova 10 serisi yaklaşırken, Huawei Nova 9 cephesinde son duruma göz atmak istedik. Bakalım telefonun Türkiye fiyatı hangi seviyede?

Nova 9 geçen yıl kasım ayından bu yana ülkemizde satışta. 9.499 TL başlangıç fiyatıyla listelenen telefonun fiyatı bir dönem 8.000 TL’nin altına geriledi. Son göz attığımızda Nova 9’u 8.250 TL seviyesinden satın almak şu an için mümkün görünüyor.

Mevcut döviz kuru ve zamlar göz önüne alındığında Nova 9 bu fiyat seviyesinde satın alınabilecek en iyi telefonlardan biri olarak görünüyor. EMUI 12 sürümüyle çıkış yapan telefonda Google uygulama ve servislerinin yer almadığını hatırlatalım. Fakat üçüncü parti uygulamalarla birlikte tüm bu uygulamaları yüklemek artık mümkün.

Huawei Nova 9 Başlıca Özellikleri

Son dönemin en güzel görünen telefonlarından biri olan Nova 9’da 6.57 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip kavisli OLED ekran yer alıyor. Snapdragon 778G işlemcisi üzerine tasarlanan telefonun arkasında dört kamera bulunuyor.

Ana kamerada 50 megapiksel çözünürlüğünde RYYB filtreli bir kamera yer alıyor. Bu kamera geleneksel RGGB filtreli kameralara kıyasla %40 oranında daha fazla ışık alıyor. Tabii bu da haliyle karanlık ve az ışıklı ortamlarda daha iyi kamera deneyimi anlamına geliyor.Telefonda ayrıca 8 megapiksel ultra geniş açılı, 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameraları yer alıyor. Nova 9’un ön kamerası ise 32 megapiksel çözünürlüğünde. EIS ile desteklenen bu kamera 4K video kaydı gerçekleştirebiliyor.

Telefonun pili 4.300 mAh büyüklüğünde. Pil 66 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor ve %100 dolum seviyesine ulaşması sadece 38 dakika sürüyor. Pilin %60’ının dolması ise sadece 18 dakikanızı alacak. Telefonun bağlantı özellikleri ise 4G, WiFi 6, Bluetooth 5.2 LE, USB-C ve NFC şeklinde.

Huawei Nova 10 Pro Mükemmel Görünüyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu