Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M51 ve Galaxy M31s geliyor! Samsung coştu

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy M51 ve Galaxy M31s için geri sayım başladı. Peki telefonlar bize ne sunacak? İşte tüm detaylar…

Akıllı telefon pazarında yaşanan pandemi sonrasında orta segment telefonlara ilgi son derece arttı. Üreticiler de bu pazarda öne çıkabilmek adına ellerinden geleni yapıyorlar. Samsung‘un ülkemizde rekor satış gerçekleştirdiği Galaxy M serisi yeni modeller ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde detaylarını paylaştığımız Samsung Galaxy M51 ve M31s ile ilgili bugün net bilgiler ortaya çıktı.

Gelen bilgilere göre Samsung, Galaxy M31s modelini önümüzdeki hafta ve Galaxy M51 modelini de Haziran ayının ortasında tanıtacak ve global pazarda da heme satışa sunacak. Biz telefonların en çok hangi yonga setlerini kullanacaklarını merak ediyoruz Zira Samsung yeni nesil Exynos yonga setlerini bu telefonlarda deneyebilir.

Galaxy M31 inceleme

Galaxy M51 ve M31s kamera tarafında iddialı olacak!

Bir başka bilgi ise kamera tarafında her iki telefonda da 64 megapiksel çözünürlüğünde Samsung ISOCELL GW1 sensörü bulunacak. Her ki telefonda da kare şeklinde aynen Galaxy A51 modelinde olduğu gibi dörtlü kamera kullanımı olacak. Hafıza tarafında ise 128GB ve 64GB Hafıza seçenekleri ve 6GB RAM gücü telefonda bulunacak. Açıkçasını söylemek gerekirse bazı Güney Koreli kaynaklar Galaxy M51’in 8GB RAM gücüne sahip olabileceğini söylese de; bu durum Galaxy M serisini başka bir noktaya getirebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu