Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Note 21 Hakkında Beklenen Açıklamayı Yaptı

Samsung Galaxy Note 21 serisi hakkında beklenen resmi açıklama geldi. Son ana kadar umutlarını koruyanlar bu sene Note serisi olmayacak.

Samsung Galaxy Note 21 serisi hakkında beklenen açıklama geldi. Samsung’un mobil bölümünün başkanı Dong-Jin Koh (DJ Koh), şirketin Galaxy Unpacked etkinliğinde kesinlikle Galaxy Note serisi yeni bir akıllı telefon tanıtmayacaklarını resmen doğruladı.

Koh, “Bir sonraki Galaxy Note’u tanıtmak yerine, bu sefer en sevdiğimiz Note özelliklerini daha fazla Galaxy cihazında kullanıma sunuyoruz.” açıklamalarında bulundu. Kıdemli yönetici aynı zamanda şirketin 11 Ağustos tarihli Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni nesil katlanabilir telefonların geleceğini bir kez daha onayladı.

Samsung söz konusu etkinlikte Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modellerini görücüye çıkaracak. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bazı görüntülerde Galaxy Z Fold 3, S-Pen destekli bir kılıf ile görüntülendi. Galaxy Note 20 serisi ile kıyaslandığında ve Galaxy Z Fold 3’ün katlanabilir yapısı göz önüne alındığında Samsung’un kalem işlevlerini daha ileri bir noktaya taşıyacağı bir gerçek.

Samsung bu yıl Note serisini es geçmeyi uygun görürken, serinin tamamen sonlandırıldığı yönünde herhangi bir açıklamada bulunmadı. Seri gelecek yıl kaldığı yerden ya da Note 22 ismiyle tekrar yola devam edebilir. Ancak Güney Koreli teknoloji devinin mobil dünyasında ciddi bir strateji değişikliğine gitmesi gerektiği ortada. Apple’ın yanı sıra artık Xiaomi’nin de nefesini ensesinde hisseden Samsung, belki bir daha yeni bir Note serisi telefon duyurmayabilir de.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu