Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 14 Ön Siparişe Sunuldu! Fiyatlar Cep Yakıyor!

Apple’ın yeni canavarı iPhone 14 ön siparişe sunuldu. Rusya’da ön siparişe sunulan telefonlar fiyatları ile cep yakacak.

Apple, 7 Eylül tarihinde karşımıza iPhone 14 ailesi ile çıkacak. Apple’ın bu yıl fiyatları 100 ila 150 dolar arasında artırması bekleniyor. Telefonlar henüz tanıtılmadan bugün Rusya’dan ön sipariş haberleri gelmeye başladı.

Rusya’daki satıcılar, iPhone 14, Max, Pro ve Pro Max’i ön siparişe sunmaya başladı. Rusya’daki satıcılar bu teslimatların ABD, Almanya, diğer Avrupa ülkeleri ve Özbekistan’dan yapılacağı taahhüt ediliyor.

Fiyatlar 70 ila 200 bin ruble arasında değişiyor, ancak satıcılar resmi sunumdan sonra fiyatların değişebileceği konusunda uyarıyor. Muhtemelen fiyatlar söylendiği gibi zamlı bir şekilde karşımıza çıkacak.

Birçok satıcı, telefonun tam maliyetine kadar 10 bin ruble tutarında avans ödemesi istiyor. Telefonun resmi satış fiyatı bilinmediği için bu fiyatlar normal görünebilir. Ancak çıkışında fiyatlar ciddi anlamda zamlı bir şekilde sunulacak.

iPhone 14

Türkiye fiyatları 25.000 TL ve üzeri olması beklenen yeni modeller tasarımsal açıdan iPhone 13 ile aynı olacak. Sadece Pro serisinde, kamera ve hap şeklindeki çentik ön plana çıkacak. Apple’ın bu politikasının kullanıcıları tarafından nasıl karşılanacağı henüz bilinmiyor.

iPhone 14’ün hakkında ortaya çıkan tüm bilgilere buradan ulaşabileceğinizi belirtleim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu