Akıllı SaatAndroidGenelSamsung

Samsung Galaxy S23 ve S23 Ultra’nın Basın Görselleri Sızdırıldı

Uzun süredir beklenen sızıntılardan biri nihayet gerçekleşti. Samsung Galaxy S23 ve Galaxy S23 Ultra dört renk seçeneğiyle karşınızda.

Samsung Galaxy S23 serisinde heyecan giderek artıyor. Yaklaşık bir ay uzağımızda olan telefon serisi dünyanın dört bir yanındaki Samsung hayranları tarafından merakla bekleniyor. Henüz kesin olmamakla birlikte S23 serisi şubat başında gerçekleşecek bir Unpacked etkinliğiyle resmiyet kazanacak. Bu döneme kadar sızıntıların ardı arkası kesilmeyecek. Son olarak Galaxy S23, Galaxy S23+ ve S23 Ultra’nın sızdırılan basın görsellerine göz atalım.

Samsung Galaxy S23 Serisi Karşınızda

Geçmişte bazı görüntüler ortaya çıkmış olsa da, Galaxy S23, S23+ ve Galaxy S23 Ultra’nın yüksek çözünürlüklü basın görselleri şimdi çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Böylece tüm serinin nasıl bir arka görünüme sahip olacağı net bir şekilde ortaya çıktı.

Galaxy S23 ve Galaxy S23+, tasarım açısından aynı görünecek. Galaxy S23 Ultra, daha gelişmiş arka kamera kurulumu ve Galaxy Note amiral gemilerini andıran kutumsu silueti sayesinde daha belirgin bir arka yüze sahip.

Samsung‘un yeni renk seçenekleri abartısız bir zarafete sahip gibi görünüyor. Yeni yeşil ve pembe tonlar, telefon serisi önümüzdeki ay piyasaya çıktığında muhtemelen en çok ilgi gören renkler olacak.

Tasarım noktasında en büyük değişim kamera adasının kaldırılması oldu. Galaxy S23 ve S23+ modellerinde kamera çıkıntıları biraz daha azaltıldı. Bu da daha cesur tasarımlara sahip önceki bazı Galaxy S modellerinin aksine cihaza minimalist bir görünüm sağlıyor. 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu