Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Watch 2, Peynir Ekmek Gibi Satıyor! Türkiye’ye Gelir mi?

Geçtiğimiz gün tanıtılan Redmi Watch 2 kullanıcılardan yoğun ilgi gördü. Bu ilgide akıllı saatin uygun fiyatının büyük etkisi var.

Redmi, geçtiğimiz gün Redmi Watch 2 ve Redmi Watch2 Lite isminde iki yeni akıllı saat duyurdu. Redmi Watch2 tanıtıldıktan kısa bir süre sonra Çin’de satışa sunuldu ve beklendiği gibi kullanıcılardan yoğun ilgi gördü.

Redmi’den yapılan açıklamaya göre akıllı saat sadece 2 saat içerisinde 30 bin adet satış gerçekleştirdi. 62 $ fiyat etiketi taşıyan akıllı saat için satış adeti fena görünmese de, Çin’in bir milyarı aşan nüfusu göz önüne alındığında sayı düşük kalabilir. Redmi Note 11 akıllı telefon serisi ise sadece 1 saat içerisinde 500 bin adetten fazla sattı.

Redmi Watch 2’nin Çin dışında ne zaman satışa sunulacağı henüz açıklanmasa da, akıllı saati birkaç hafta içerisinde daha fazla ülkede görmeyi umuyoruz.

Redmi Watch 2 Özellikleri

Redmi Watch2, öncül modelinde olduğu gibi plastik bir kasa ile geliyor. 1.6 inç büyüklüğünde 320 x 360 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olan akıllı saat kordonlarla birlikte sadece 31 gram ağırlığnda.

50 metre derinliğe kadar su sızıntılarına karşı direnç gösteren saat 117 spor modu algılanabiliyor. Redmi Watch2 piyasadaki diğer bütçe dostu akıllı saatler gibi özelleştirilmiş bir RTOS sürümle çalışıyor. Android 5.0 ve ios 10 üzeri cihazlarla çalışan saatte Bluetooth 5.0 yer almakta.

Optik kalp atış hızı sensörü, kan oksijen seviyesi izleme için bir SpO2 sensörü, ivmeölçer, jiroskop, pusula ve otomatik parlaklık için ortam ışığı sensörü gibi tüm gerekli sensörler saatte yer bulunuyor. Doğru aktivite takibi için GNSS’ye (BeiDou, GPS, GLONASS, GALILEO) sahip olan saatte NFC özelliğini de görüyoruz.

Akıllı saat ayrıca 100’dan fazla saat yüzü, uyku takibi, stres izleme, kadınlar için adet döngüsü takibi, nefes egzersizi, Xiao AI cihaz kontrolleri ve daha fazlasını içeriyor.

Son olarak, Redmi Watch2 manyetik bir şarj cihazıyla geliyor. 225 mAh büyüklüğündeki pili normal kullanımda 18, yoğun kullanımda 7 gün ve GNSS aktif iken 18 saat kullanım süresi sunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu