Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi CC9 serisi ne zaman tanıtılacak? İşte tarih!

Merakla beklediğiniz Xiaomi CC9 ailesi ile tanışmaya çok az kaldı. Xiaomi bugün resmi açıklama ile tanıtım tarihini paylaştı.

Xiaomi Meitu ile birlikte bir telefon geliştirdiğini duyurdu ve ardından da birçok bilgi ortaya çıktı. Biz de teknoburada.net olarak bu bilgileri ve sızıntıları sizlerle paylaştık ve önümüzdeki günlerde de bu sızıntıları paylaşmaya devam edeceğiz ama bu fazla uzun sürmeyecek gibi görünüyor zira bugün Xiaomi resmi bir açıklama yaparak yeni telefonların tanıtım tarihini resmen açıkladı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi CC9
Xiaomi CC9

Xiaomi CC9 2 Temmuz tarihinde tanıtılacak!

Ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi, Çin’in en popüler selfie yazılımı Meitu ile geliştirdiği telefonu 2 Temmuz tarihinde resmen tanıtacak. Bu bir ilk gibi görünse de alsında değil. Hatırlarsanız zamanında HTC de Facebook odaklı bir telefon yapmış ve başarılı olamamıştı. Bu bir risk ve Xiaomi bu riski alacak gibi görünüyor. Meitu programı Türkçe dil desteği sunar mı? Bu da merak edilen sorulardan birisi. Bakalım Xiaomi bu sefer başarılı olacak mı?

Xiaomi Mi CC9 ve CC9e telefonların fiyatı ve özellikleri sızdırıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu