Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Note 20 Ultra Türkiye Fiyatı Koptu Gidiyor

Galaxy Note 20 Ultra Türkiye fiyatı yeniden artışa geçti. Telefon, fiyatıyla Galaxy S22 serisini zorlamaya başladı.

Galaxy Note 20 Ultra Türkiye fiyatı yeniden yükselişe geçti. Telefonun fiyatı yakın bir dönem 11.000 TL’nin altına kadar geriledi. Şu an baktığımızda fiyat 18.000 TL’yi yeniden zorlamaya başladı. Doların 18 TL ile zirveyi gördüğü aralık ayında Note 20 Ultra bu fiyat seviyesinden satılmaktaydı.

Galayx Note 20 Ultra iki yıl önce tanıtılan bir amiral gemisi telefon. Bakıldığında telefonla aynı dönemde çıkış yapan amiral gemisi telefonlar artık ülkemizde satılmıyor. Peki Note 20 Ultra neden hala bu fiyatlardan satılmakta?

Galaxy Note 20 Ultra Türkiye Fiyatı Koptu Gidiyor

Hem Note 20 hem de Note 20 Ultra artık Samsung’un resmi sitesinde satılmıyor. Dolayısıyla burada referans alacağımız bir fiyat yok. Galaxy Note 20 Ultra, Note serisinin son üyesi olması sebebiyle özel bir telefon olabilir, fakat fiyatta bu seviyelere çıkıldığında daha güncel donanıma sahip telefonlar satın alınabiliyor.

Örneğin çeşitli promosyonlar kapsamında Galaxy S22+ ya da Galaxy S22 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra karşısında çok daha iyi alternatifler olacaktır. Fiyatı en düşük 22.000 TL seviyesinde olan Galaxy S22 Ultra zaten S-Pen kalemiyle birlikte güncel bir Note serisi telefon konumunda. Galaxy S21 Ultra da keza S-Pen destekli bir telefon. Her ne kadar kalem bir kılıf yardımıyla taşınıyor olsa da Note 20 Ultra’ya alternatif olacak en iyi telefonlardan biri olarak gösterilebilir.

Galaxy Note 2o Ultra‘nın mevcut Türkiye fiyatı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Bu fiyata alınacak bir telefon mu?

Samsung Galaxy Z Flip 4 Resmi Görüntüler Eşliğinde Karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu