Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K50S Pro Snapdragon 8+ Gen 1 ile Gelecek

Redmi’nin yeni telefonu Redmi K50S Pro için sevindiren haberler geldi. Telefonda Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti yer alacak.

Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 8+ Gen 1’i tanıtmasından sonra firmalar harekete geçti. Özellikle Çinli firmalar bu yonga setini ilk olarak kullanmak için büyük bir yarışa girecek. Bu süreçte Xiaomi’nin ise nasıl bir yol izleyeceği belli oldu. Leica ile güçlerini birleştiren firma Xiaomi 12 Ultra modeli ile adeta şov yapmaya hazırlanıyor. Ancak Xiaomi 12 Ultra ile birlikte Redmi cephesinden de Redmi K50S Pro modelinin de geleceği duyuruldu.

Küresel pazarda Xiaomi 12T Pro olarak isimlendirilecek olan bu telefon, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S, Xiaomi 12 Ultra ve Max Ford 2 ile aynı anda tanıtılacak. Çin pazarında uygun fiyatla satılacak olan K50S Pro, K serisine yakışır bir fiyat ile raflardaki yerini alacak. Snapdragon 8+ Gen 1’i kullanan en uygun fiyatlı telefon olmasını beklediğimiz Redmi’nin yeni modelinin 2022’nin ikinci yarısında tanıtılması bekleniyor.

Redmi K50S Pro
Redmi K50S Pro

Şimdilik Redmi’nin yeni canavarı hakkında bilinenler sadece kullanacağı işlemci. Kamera tarafında nasıl bir yol izlenecek bilinmiyor. Leica ile işbirliği yapan Xiaomi’nin Redmi markasında Leica imzalı lensleri kullanıp kullanmayacağı da meçhul. Tahminlerimize göre Çin pazarına domine eden Redmi K serisinde Leica’nın lenslerine mutlaka yer verilecektir. Çin pazarında elini güçlendirmek isteyen Xiaomi bakalım daha farklı yenilikler sunacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu