GenelSosyal Medya

Instagram Silmeden Threads Hesabı Silme Dönemi Başladı

Instagram hesabını silmeye gerek olmadan Threads hesabı silme işlemi nasıl yapılır? İşte karşınızda Threads hesap silme işlemi....

Bundan 1-2 yıl sonra son yılların en büyük sosyal medya fiyaskosu nedir diye sorsalar muhtemelen hepimiz Threads diyeceğiz. Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasından sonra geliştirilmeye başlanan platform, geçtiğimiz Temmuz ayında kullanıcıların beğenisine sunuldu. Ancak muazzam bir başlangıç yapmasına rağmen sadece birkaç ay sonra unutuldu.  Elbette ki bu Meta’nın Twitter alternatifi platformdan vazgeçtiği anlamına gelmiyor. Şirket sürekli yeni özellikleri platforma ekliyor. Üstelik sonuncusu tam da istediğimiz şey. Instagram hesabını silmeden Threads hesabı silme sonunda geliyor. Peki Threads hesap silme işlemi nasıl yapılır?

Threads Hesap Silme – Threads Hesabı Nasıl Silinir?

Instagram Threads hesap silme işlemi şu ana kadar çileden başka bir şey olmadı. Çünkü Instagram skandal bir kararla bu işlemi pek çoğumuz için imkansız yaptı. Şu ana kadar Thread silmek isteyen kullanıcılar, Instagram hesabını da beraberinde silmek zorundaydı.  Elbette ki bu durum tepkilere yol açtı ve Meta, sorunu kısa süre içerisinde çözeceklerini açıkladı.  Şimdi ise aradan aylar geçtikten sonra çözüm nihayet yolda.

Threads hesap silme

Bazı bölgelerde sunulan bir güncelleme, Threads hesap silme işlemini Instagram hesabını silmeden mümkün kıldı. Çok yakında ülkemizde de kullanıma sunulması beklenen özelliği kullanmak için yapmanız gerekenler ise şu şekilde:

Not: İlk olarak bu işlemi yapmadan önce Threads uygulamasının en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun.

  • İlk olarak Threads uygulamasında Ayarlar bölümüme gidin.
  • Burada bulunan Hesap Kısmına Tıklayın.
  • Karşınıza Profili Sil ya da Dondur Çıkacak. Buraya tıklayın ve iki işlemden hangisini yapmak istediğinizi seçin.

Eğer Thrrads hesabı silme seçeneği sizde çıkmıyorsa henüz güncelleme almamış olabilirsiniz. Bu noktada biraz daha beklemek dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Ancak endişelenmeyin çünkü çok kısa süre sonra siz de bu başarısız girişimden kurtulabileceksiniz.

Instagram Hesap Kapatma Nasıl Yapılır? – Instagram Hesap Silme [2023]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu