Akıllı TelefonGenelGoogleTeknoloji

Karşınızda Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonların tasarım detayları bir kılıf üreticisi tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Merakla beklenen iki telefon için mobilefun sitesi kılıf satışını başlattı. Her iki telefon beklendiği gibi oldukça ince ekran çerçevelerine sahip olacak. Son dönem bazı akıllı telefonlarda yer alan 18:9 ekran formatı görünüşe bakılırsa Google’ın yeni telefonlarında da kullanılacak.

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL ortaya çıktı

Kılıf üreticisi telefonlara ilişkin önemli bir bilgiyi de paylaştı. Google yeni Pixel telefonlarda 3.5 mm kulaklık girişine elveda diyecek. USB Type-C portu veri giriş ve şarj noktası olmasının yanında artık kulaklık girişi olarak kullanılacak.

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL
Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL

Telefonun ön bölümünde sesli aramalar için geniş bir ahize göze çarpıyor. Bu bölümde hoparlör olup olmadığı şu an için bilinmiyor. Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinde tek arka kamera kullanılacak. 12 ya da 13 megapiksel çözünürlüğünde olacak kameralar çift tonlu LED flaş ile destekleniyor.

Pixel 2 modelinde 5 inç Full HD, Pixel 2 XL modelinde ise 5.5 inç Quad HD çözünürlüklü ekranlar yer alacak. Parmak izi sensörü telefonların arka bölümüne konumlandırılmış. Son olarak her iki telefon Android O işletim sistemiyle çıkış yapacak.

Sony Xperia Z5 sorunu için güncelleme yayınladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu