Güncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

Mısır Patlatın ve Arkanıza Yaslanın, LG 4K Projektör…

LG sinema deneyimini eve getirmek için yeni 4K projektör piyasaya sürdü. Güney Koreli teknoloji devi, pandemiyi fırsata çevirecek.

En son model CineBeam Laser LG 4K projektör serisindedir ve HU810PW olarak adlandırılır. Resmi notlara göre, kullanıcılara birden fazla kurulum seçeneği sunan üçlü görüntü ayarlama özelliği ile donatılmıştır. Yeni cihazın fiyatı 3.79 milyon won (veya kabaca 3.400 ABD Doları) olacak. Projektör, bir köşede veya eğik bir açıda, odadaki konumundan bağımsız olarak lensi aracılığıyla dikdörtgen bir ekran oluşturabilir.

Yatay ve dikey mercek kayabilir ve ekran ayrıca maksimum 1,6 kat yakınlaştırma oranına kadar genişletilebilir, bu da görüntülenen görüntünün daha kolay hizalanmasına olanak tanır. Adından da anlaşılacağı gibi projektör, 2.700 ANSI lümen maksimum parlaklık ile 300 inç’e kadar 4K çözünürlüğü destekler. Cihaz ayrıca odadaki ışık miktarını algılayabilen ve her kareyle en iyi kontrastı sağlamak için parlaklığı buna göre ayarlayabilen bir iris moduna sahiptir.

LG CineBeam Lazer 4K HU810PW, LG webOS platformunda çalışır ve aynı zamanda popüler yayın hizmetleriyle uyumludur. Buna, kullanıcının internet bağlantısı olduğu sürece Netflix, YouTube ve diğer çevrimiçi portallar dahildir. Yani sinema salonlarını özleyenler için bu cihaz evinizin konforundan ayrılmadan size böyle bir deneyim sunabilir.

LG, krizi fırsata çevirerek yeni koronavirüs dalgasında evlere kapanan insanlara sinema deneyimi sunacak. Netflix’i sinema tadında izlemek mümkün olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu