Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S11 Plus ekran görseli sızdı! Eeee, ön kamera nerede?

Bugün ortaya çıkan Galaxy S11 ve Galaxy S11 Plus ekran görselleri ortalığı karıştırdı. Yoksa ekran altı kamera teknolojisi mi geliyor?

Samsung‘un Mobil Dünya Kongresi 2020 etkinliği kapsamında tanıtacağı yeni nesil akıllı telefonları Galaxy S11 ve Galaxy S11 Plus ile ilgili haberleri ve görselleri sizlerle paylaşıyoruz. Telefonlar ile ilgili bugün ortaya çıkan yeni görseller ise bizi ciddi anlamda şaşırttı. Zira bu görsellere baktığımızda ön kameraları göremedik ve bir anda heyecanlandık. Galaxy S11 Plus ekran görsellerine baktığımızda bir delik ve ön kamera göremedik. Peki Samsung ekran altı kamera teknolojisi mi kullanacaktı?

Bu sorunun cevabını “evet” olarak vermek isterdik ama öyle değil. Zira görsellere baktığımızda bu camın ekran üzerindeki koruma camı olduğunu görüyoruz. Yani telefonların üzerindeki Gorilla Glass kaplamanın bulunduğu bir koruma camı bu.

Bunu bir kenara bırakırsak her iki telefonun da alt tarafta bulunan çerçevelerinin neredeyse “yok” gibi olduğunu görüyoruz. Özellikle dikkat ederseniz Galaxy S11 serisinin Plus modeline göre daha ince bir çerçeveye sahip olduğunu görebilirsiniz. Samsung ekran kasa oranı tarafında bir rekor kırabilir…

Ekran altı kamera teknolojisi OPPO tarafından geliştirilen bir teknoloji. Xiaomi‘nin de bu konuda bir patent başvurusu var ama teknoloji tamamen OPPO tarafından geliştiriliyor. OPPO Find X2 serisinde bu teknolojiyi görür müyüz Bira zor ama Samsung Galaxy S11 ailesinde göremeyeceğimiz kesin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu