Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P50 Serisi Geliyor! Çığlıkları Duyar Gibiyim

Firmanın amiral gemisi modeli olacak Huawei P50 Serisi sonunda geliyor. Muhteşem kamera özellikleri ile kullanıcılara neler sunacak…

Bilindiği gibi, yeni Huawei P50 Serisi amiral gemisi akıllı telefonların lansmanı önümüzdeki ayın ikinci yarısında veya daha doğrusu 17 Nisan 2021‘de gerçekleşecek. Ayrıca, kaynaklar Huawei P50 tedarik tarafında sıkıntı yaşayacağını doğruladı. Sebebini tam olarak bilmiyoruz. Huawei’nin çok az sayıda amiral gemisi HiSilicon Kirin 9000 SoC  yonga seti var.

Şu anda, Huawei P50 serisi zaten seri üretime hazır. Huawei P50, Huawei P50 Pro ve Huawei P50 Pro + modelleri 3 isimde gelecek. Temel versiyon, Kirin 9000E yonga seti ile donatılacak. Ve daha büyük modeller ise Kirin 9000 serisi yonga seti ile donatılacak. Ayrıca küçük versiyon 6.1 inç ekrana sahip olurken, Huawei P50 Pro ve Huawei P50 Pro + sırasıyla 6.6 inç ve 6.8 inç ekran ile gelecek. Elbette en iyi kameralar, P50 Pro ve P50 Pro + serisinde olacak. Bu kameralar her zaman ki gibi bu modellerin temel avantajları olacak.

Huawei P50 Serisi

P50’nin global versiyonu EMUI 11.1 ile birlikte gelmesi bekleniyor. Çin versiyonu ise HarmonyOS alacak. Akıllı telefon, Google hizmetleri olmadan gelecek. Bunların yerine kullanıcılar Huawei Mobil Hizmetlerini ve AppGallery mağazasını alacak.

2020’nin sonunda, AppGallery uygulama mağazasında 384 milyar indirme yapıldı. Ayrıca 2,3 milyon geliştiricinin AppGallery için 2019’a göre %77 artışla mobil uygulamalar geliştirdiğini de belirmekte fayda var. Huawei Uluslararası İşbirliği Direktörü Zhang Zhe, HMS Core için optimize edilen uygulama sayısının bir yılda iki katından fazla arttığını açıkladı.

Huawei AppGallery, Google Play Store’a benzer bir şekilde Huawei’nin kendi mobil uygulama mağazasıdır. Şirket, mağazanın ekosistemini iyileştirmek, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve yeni özellikler sunmak için sürekli olarak çalışıyor. Bakalım Huawei, HarmonyOS tarafında ne kadar başarılı olabilecek…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu