Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5’in Tanıtım Tarihi Açıklandı

Samsung, katlanabilir telefonlar Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5’in temmuz ayı sonunda tanıtılacağını doğruladı.

Bu yılın en çok beklenen iki telefonu Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 için beklenen tarih açıklandı. Samsung önceki sızıntılara yansıdığı gibi yeni nesil katlanabilir telefonlarını temmuz ayı sonunda duyuracak. Samsung’dan yapılan resmi açıklamaya göre Galaxy Unpacked etkinliği 27 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Ayrıca etkinliğin Güney Korede’de gerçekleşeceği bildirildi. Samsung daha önce bu etkinliği Barselona, ​​İspanya veya San Francisco/New York, ABD’de gerçekleştirdi. Etkinlik ilk kez Samsung’un evinde yapılacak.

Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold 5’in daha güçlü ve zarif bir katlama dizaynı için menteşe sistemi sunacaklar. Yeni menteşenin, telefonların iki taraf arasında herhangi bir boşluk olmadan katlanmasını sağlayan su damlası benzeri bir şekle sahip olduğu bildiriliyor. Ayrıca yeni menteşe ile birlikte ekran kırışması daha az belirgin hale getirecektir.

Her iki telefonun da toza ve suya dayanıklılık için IP58 derecesine sahip olduğu söyleniyor. Toza karşı koruma ilk kez bu seride yer alacak. Telefonların işlemci biriminde Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy olacak. Diğer Snapdragon 8 Gen 2’lere göre hız aşırtılan bu işlemciyi Galaxy S23 serisinde gördük.

Galaxy Z Flip 5’te büyük bir değişim gerçekleşecek. Telefonun 3.4 ya da 3.6 inç büyüklüğünde büyük bir kapak ekrana sahip olacağı bildirildi.

Samsung’un söz konusu etkinlikte ayrıca Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic akıllı saat modellerini duyurması bekleniyor. Etkinlikte ayrıca Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ve Galaxy Tab S9 Ultra da tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu