Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

PUBG Mobile katili Nubia Redmagic 5S tetik tuşları ile geliyor!

Oyun telefonu almak isteyenler beklesin! PUBG Mobile katili Nubia Redmagic 5S tetik tuşları ile çok yakında karşımıza çıkacak. İşte telefonun özellikleri!

Xiaomi’nin Black Shark ile başlattığı oyuncu telefonu furyası günümüzde bile hala devam ediyor. Amiral gemisi modellerinde olmayan soğutma sistemlerine sahip olan bu performans canavarlarına çok yakında yenileri eklenecek. Asus cephesinin merakla beklenen Rog Phone 3‘ünden sonra şimdi de Nubia Redmagic 5S modelinin tanıtılacağı resmi olarak açıklandı.

ZTE‘den gelen bilgilere göre; 28 Temmuz‘da Redmagic 5S tanıtılacak. 144 Hz tazeleme ve 240 Hz dokunmatik tazeleme hızına sahip olacak bu ekrana bir de trigger yani tetik tuşları eşlik edecek. Redmagic 5G’de yer alan 300 Hz tepkimeli trigger tuşları bu model ile 320 Hz‘e çıkacak.

PUBG Mobile, Fortnite ve Call of Duty gibi rekabetin dibine vurulduğu oyunlarda hem nişan almak hem de ateş ederken hareket etmek bazen elleri yorabiliyor. Bu telefon sayesinde işaret parmaklarınız ile nişan alıp ateş ederken, baş parmaklarınız ile de hareket edebileceksiniz.

Nubia Redmagic 5S

Oyun kolu gibi görev yapacak olan bu telefonda özel soğutma sistemleri de bulunacak. Nubia’nın CEO‘sunun aktardığı bilgilere göre telefonda; ısının doğru ve eşit dağılımı için 4843mm² büyüklüğünde büyük ısı dağılımı bakır folyo ve 15.000 rpm hızda çalışan fan yer alacak. Ayrıca termal jel ve sıvı soğutma tüpü sayesinde de telefon bu sıcak yaz günlerinde bile ısınmadan akıcı bir deneyim sunabilecek.

Gücünü Snapdragon 865 Plus ve 16 GB RAM‘den almasını beklenen bu telefon, uygun fiyatlı olmak adına Snapdragon 865 ve 12 GB RAM ile de gelebilir. Bekleyip göreceğiz..

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu