Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch Series 7 Türkiye’de Satışa Sunuldu!

iPhone 13 sahiplerinin tutkuyla beklediği Apple Watch Series 7 Türkiye’de bugün resmi olarak satışa sunuldu. İşte fiyatı ve özellikleri.

Apple’ın iPhone 13 etkinliğinde tanıttığı Apple Watch Series 7 modeli bugün Türkiye’de resmi olarak satışa sunuldu. Apple Store ve diğer teknoloji mağazalarındaki yerini alan akıllı saat, serinin bir önceki modeline göre daha fazla kullanabilir ekran sunması ile dikkatleri üzerine çekmişti. Normalde Appel 40 mm ve 44mm modeller sunardı. Bu yıl bir değişiklik yapılıyor.

Series 7’nin 41 mm modeli 4.399 TL ve 44 mm modeli ise 4.699 TL‘den satılıyor. Tabii Apple’ın uygun fiyatlı Apple Watch modelleri de bulunuyor. Apple Watch SE 3.099 TL’den ve Series 3 ise 2.199 TL‘den satın alınabiliyor. Yeni Apple Watch, Series 6’dan yüzde 40 daha küçük, yaklaşık yüzde 20 daha fazla ekran alanına ve yalnızca 1,7 mm daha ince kenarlara sahip.

Her zaman açık ekran özelliğine sahip olan bu model yeni bir kullanıcı arayüzü ile geliyor. Daha büyük ekran için optimize edilen bu arayüz daha fazla okunabilirlik ve kullanım kolaylığı sunar ve yeni cihaz için özel olarak tasarlanmış iki benzersiz saat yüzüne sahip.

Yeni Apple Watch modelleri, toza dayanıklılık için IP6X sertifikasına ve 50 metre WR50 su geçirmezlik derecesini de barındırıyor. Bu modelde yine elektrikli kalp sensörü ve EKG uygulaması ve bir Kan Oksijen sensörü ve uygulaması yer alıyor. Yeni watchOS 8’de yeni bir Farkındalık uygulaması, yenilikçi erişilebilirlik özellikleri, Apple Cüzdan ile daha fazla erişim ve Ev uygulamasıyla daha fazla özelliğin yanı sıra Mesajlar ve Fotoğraflar uygulamasında iyileştirmeler bulunuyor.

Apple Watch Series 7 Türkiye Fiyatı

Yeni model, iki ek daha büyük yazı tipi boyutu ve QuickPath ile dokunulabilen veya kaydırılabilen yeni bir QWERTY klavye sunuyor. Apple’ın yeni gözdesi tek bir şarjla tüm gün 18 saatlik aynı pil ömrünü vaat ediyor. Yeni şarj mimarisi ve Manyetik Hızlı Şarj Cihazı USB-C Kablosu sayesinde Apple Watch Series 6’ya kıyasla yüzdee 33 daha hızlı şarj oluyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu