Akıllı BileklikAkıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Band 7 Pro Sert Bir Fiyat İndirimi Aldı

Xiaomi'nin akıllı saat formunda olan bileklik modeli Xiaomi Band 7 Pro şimdi fiyat indirimi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Xiaomi’nin bir süredir ülkemizde de satışta olan popüler akıllı bileklik modeli Xiaomi Band 7 Pro resmi olarak fiyat indirimi alıyor. İndirim her ne kadar Çin’de gerçekleşiyor olsa da, akıllı bilekliğin fiyatı Türkiye’de de büyük ölçüde düşmüş durumda.

Xiaomi’nin fitness takipçisi Mi Band 7 Pro, JD.com’da önemli bir fiyat indirimi alarak şık ve işlevsel bir fitness takipçisi arayanlar için cazip bir seçenek haline geldi. 399 yuan (yaklaşık 55 $) fiyat etiketiyle piyasaya sürülen Mi Band 7 Pro, şu anda JD.com’da yalnızca 218 yuan (yaklaşık 30 $) fiyatla satışa sunuluyor.

Türkiye’ye baktığımızda akıllı bileklik Xiaomi Türkiye’nin resmi sitesinde 2.039 TL fiyattan satılmakta. Ancak dilerseniz Smart Band 7 Pro’yu Hepsiburada.com’da 1.250 TL fiyattan satın alabilirsiniz.

Xiaomi Band 7 Pro başlıca özellikleri

Akıllı bileklikte 1.64 inç büyüklüğünde 456 x 280 piksel çözünürlüğe sahip dikdörtgen AMOLED ekran yer alıyor. Ekran aynı zamanda sürekli açık işlevine sahip. Ekran ayrıca ortam ışığı sensörü ve 2.5D cam kaplama, 180’den fazla saat yüzüyle geliyor.

Akıllı bileklikte sunulan sağlık özellikleri arasında tüm gün kalp atış hızı ve kan-oksijen takibi yer alıyor. Bu özellik, kullanıcının SpO2 seviyeleri belirli bir eşiğin altına düştüğünde saati titretecek. Bunun dışında Smart Band 7 Pro, kullanıcının hafif, derin ve REM uykusunun takibi de yapabilecek.

Smart Band 7 Pro, farklı zorluk seviyeleri sunan 10 koşu parkuru dahil olmak üzere 117 egzersiz modu desteğiyle geliyor. Ek olarak, kullanıcılar 14 profesyonel spor moduna erişim sağlayabilecek. Ayrıca atılan günlük adımlar, yakılan kaloriler ve diğer ölçümler için madalyalar kazanarak kullanıcının diğer arkadaşlarıyla rekabet etmesi sağlanmakta. Yaklaşık bir saatte şarj olan Xiaomi Smart Band 7 Pro’nun pili standart kullanımda 12 gün kullanım sunuyor. Yoğun kullanımda ise bu süre 6 güne düşebilmekte. Bağlantı ve navigasyon için akıllı bileklikte GNSS desteği, NFC desteği ve Bluetooth 5.2 yer alıyor. Saat ayrıca 5ATM su yalıtımı sunmakta.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu