Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro, Duyurudan Önce Göründü

Huawei çok yakında yeni bir akıllı saat serisiyle karşımızda olacak. Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro isimleri doğrulandı.

Huawei yeni akıllı saatler piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni gelişmeler Huawei’in duyuracağı akıllı saatlerin isimlerini ortaya çıkardı. Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro, WiFi Alliance sitesinde göründü. Sertifika bilgilerine göre ARC-AL00 adlı model Huawei Watch 4’ü temsil ediyor. Diğer iki modelin ise Watch 4 Pro’ya ait olduğunu açıklandı. Öte yandan bu gelişme akıllı saatlerin yakında piyasaya sürüleceklerinin ilk onayını olarak gösteriliyor.

Sertifika bilgilerinde detaylara bakıldığında Watch 4 ve Watch 4 Pro’nun HarmonyOS işletim sistemi tarafından destekleneceği görülüyor. Saatlerin yazılım biriminde muhtemelen HarmonyOS 3 yazacaktır.

Huawei Watch 3 serisinin lansmanından bu yana iki yıl geçti ve seriyi yenilemenin zamanı geldi de geçiyor. yayınlamanın tam zamanı. Huawei Watch 3 serisi şirketin HarmonyOS 2 ve dahili LTE bağlantısına sahip ilk giyilebilir cihazdı.

Huawei, Watch4 serisi hakkında herhangi bir resmi ayrıntı açıklamadı, ancak bu ayın sonlarında Huawei P60 serisi ile birlikte çıkış yapabilir. Saat serisine dair resmi açıklama olmasa da bazı sızıtılar gerçekleşti.

Bir kaynağa göre Huawei Watch4 serisinde mobil ağ olmadan SMS göndermek için uydu iletişim desteği sunulacak. Bu özellikle daha önce hiçbir akıllı saatte yer almadı.

Bir diğer sızıntıda akıllı saatin çerçeve kısmında Zirkonyum malzeme kullanacağı aktarılıyor. Çelikten dört kat daha dayanıklı olan bu malzeme kuşkusuz saat serisini daha premium bir hale getirecektir. Ancak bu malzemenin sadece Pro modelde olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu