AppleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Apple Intelligence Beklentileri Karşılayacak mı? Tim Cook Açıklama Yaptı

Apple'ın uzun süredir beklenen yapay zeka hamlesi 'Apple Intelligence' olarak tanıttı. Acaba hatasız mı? Tim Cook açıklama yaptı.

Apple, üzerinde uzun süredir çalıştığı yapay zeka yeteneklerini WWDC 2024’te ‘Apple Intelligence’ adı altında tanıttı. iPhone, iPad ve Mac cihazlara dağıtılacak yeni özellikler hakkında Apple CEO’su Tim Cook açıklamalarda bulundu. Konuyla alakalı MacRumors ise Apple’ın yeni yapay zeka özelliklerinin bekleme listesine sahip olabileceğini keşfetti.

Tim Cook Apple Intelligence Özelliklerinin %100 Doğru Olmadığını Söyledi

Tim Cook, “Teknolojinin kullandığımız alanlarda hazır olup olmadığı konusunda derinlemesine düşünmek de dahil olma üzere, yapmayı bildiğimiz her şeyi yaptığımızı düşünüyorum. Bu yüzden çok kaliteli olacağına eminim. Ancak dürüst olmak gerekirse bunun yüzde 100’ün altında olduğunu söyleyebilirim. Yüzde 100 olduğunu asla iddia edemem.” açıklamalarını yaptı.

MacRumors ise Apple’ın yeni yapay zeka özelliklerinin alışılmadık derecede yavaş yanıt sürelerinin bulunduğunu söyledi. Bu yavaşlığın ‘sınırlı ön izleme’ sonucu mu olduğu yoksa mevcut özelliklerin sınırlı olmasından mı kaynaklandığı bilinmiyor. Şu an yalnızca 15 Pro ve 15 Pro Max cihazlarda geliştirici beta sürümü yayınlanan güncellemeyle Apple, mesaj ve mailleri özetleme, özel emojiler oluşturma ve gelişmiş Siri yetenekleri gibi farklı yapay zeka yeteneklerini tanıtmıştı. Görünen o ki, ‘Apple‘ın yaptığı her iş kesinlikle doğrudur.’ algısı ortadan kalkıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu