Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemrealme

Realme C55, Geekbench’te Kendisini Gösterdi

Realme amiral gemisi Realme GT 3 modelinin ardından bütçe dostu Realme C55 modelini küresel pazarda piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Realme küresel pazarda amiral gemisi modellerinin ardından bütçe dostu modelleri piyasaya sürmek için de hazırlıklar yapıyor. Hazırlıklar içinde olan telefon geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Realme C35 modelinin yerine geçecek olan Realme C55. Telefon son zamanlarda NBTC, BIS, FCC, AET ve SIRIM sertifikasyon sitelerinde kendisini gösterdi. Şimdi ise Geekbench platformunda kendisini gösterdi. Platformda görüntülenen cihazın CPU performansı ve bazı diğer temel özellikleri ortaya çıkmış oldu.

Realme C55 Geekbench

Telefon Geekbench’in sitesinde realme RMX3710 model numarası ile gözüküyor. Test sonuçlarına baktığımız zaman modelin “MT6769V/CZ” işlemci koduna sahip olan MediaTek yonga setinin bir parçası olan Helio G85 işlemcisi ile güçlendirildiği görünüyor. 1.80 GHz hızında çalışan altı çekirdek ve 2.00 GHz hızında çalışan iki çekirdekten oluşuyor. Cihaz listede gözüktüğü üzere Android’in son sürümü olan Android 13 ile birlikte ve 8 GB Ram ile birlikte kutudan çıkacak. Geekbench’in tek çekirdekli test sonucundan 377, çok çekirdekli test sonucundan ise 1460 puan aldı.

Listeye baktığımız zaman Realme C55 hakkında başka bir bilgi gözükmüyor. Ancak şimdiye kadar cihaz hakkında çıkan bilgilere bakmak gerekirse 33W kablolu hızlı şarjı destekleyen 4.880 mAh pil kapasitesine sahip olacağını biliyoruz. Ayrıca geçtiğimiz günlerde çıkan sızıntılar ile telefonun Apple’ın Dinamik Ada’sına benzer Mini Kapsül adını verdiği bir çentiğe sahip olacak.

İlginizi Çekebilir: Realme GT Neo 5 Duvar Kağıtları Yayınlandı! Hemen İndirin

Telefon hakkında henüz ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında bir bilgi bulunmuyor ancak önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülebilir. İlerleyen günlerde hem sızıntılar ile hem de Realme tarafından resmi açıklamalar ile daha fazla bilgiye sahip olacağız. Ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu